Quocirca: Xerox petu godinu za redom lider u uslugama za upravljanje ispisom

Fotografija članka: Quocirca: Xerox petu godinu za redom lider u uslugama za upravljanje ispisom

Xerox je zadržao vodeću poziciju za usluge upravljanja ispisom (managed print services / MPS) na svjetskom nivou petu godinu zaredom, prema najnovijem izvještaju analitičke grupe Quocirca.

Oglas

Kao vodeća svjetska kompanija za poslovne procese i upravljanje dokumentima, Xerox pomaže poduzećima optimizirati ispisnu infrastrukturu kako bi prihodi porasli, troškovi se smanjili, a tijek rada bio što učinkovitiji.

Izvještaj govori da je Xerox zadržao vodeću poziciju na konkurentnom tržištu što je rezultat različitih snaga, uključujući i kontinuirani razvoj te ulaganje u MPS portfelj i ponudu različitih usluga; od usluga za uredsko ispisivanje i produkcijsko ispisivanje do IT usluga i poslovnih procesa.

„Xerox ima dugu tradiciju na MPS tržištu“, rekla je Louella Fernandes iz Quocirce. “Jačanje njihova softverskog portfelja, posebno ConnectKey® platforme i automatiziranog tijeka rada, trebalo bi pridonijeti sinergiji između njihova upravljanja sadržajima i MPS ponude.

koji nudi neovisnu procjenu pružatelja usluga, pokazuje tržište koje se razvija izvan osnovnih MPS usluga kao što su uređaji i okreće se poboljšavanju učinkovitosti poslovanja.

Quocirca: Xerox petu godinu za redom lider u uslugama za upravljanje ispisom

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.