Quelima SQ12 minijaturna kamera za sve potrebe, na promotivnoj prodaji na GearBestu

Fotografija članka: Quelima SQ12 minijaturna kamera za sve potrebe, na promotivnoj prodaji na GearBestu

Na popularnom GearBest webshopu pronašli smo vrlo zanimljivu promotivnu stranicu na kojoj je glavna zvijezda Quelima SQ12 minijaturna kamera koja je pravo malo čudo. Kuponski kod vam ne treba, cijena je bagatelna :)

Oglas

Radi se o zanimljivoj univerzalnoj kameri koja zahvaljujući svojim posebnim karakteristikama može biti i akcijska kamera, nadzorna kamera, auto kamera ili kamera za noćno snimanje, što god želite. Da stvar bude bolja, cijena je toliko niska da je pristupačna svima, a zahvaljujući svojim minijaturnim dimenzijama možete je postaviti praktički gdje god želite, a što možete vidjeti i u video prilogu niže. Quelima SQ12 kameru smo pronašli je na posebnoj .

Nećete vjerovati, ali ova kamera je dimenzija od tek 2,2 x 2,2 x 2,2 centimetara i teška je samo 16 grama, tako da vam to sve govori o njoj. Bez obzira na minijaturne dimenzije, sposobna je snimiti FHD video od 1920 x 1080 točaka u 30 sličica u sekundi, a također podržava i široki kut do čak 155 stupnjeva. Primjerice, to može biti vrlo zgodno kada automobilom parkirate unatraške, kamera će vam točno pokazati koliko ste precizni :)

Zgodan je podatak kako kamera ima ugrađenu bateriju od 200 mAh i koja će na microSD karticu do maksimalno 32 GB u FHD rezoluciji snimati do 60 minuta. Ugrađene su i dvije infracrvene LED diode koje vam omogućuju snimanje i u noćnim uvjetima. Isto tako, detektirat će i pokret na udaljenosti od 2-3 metra, što je također korisna funkcija.

Ova je Quelima SQ12 minijaturna kamera definitivno nešto što bi svima dobro došlo. Toliko je zanimljiva da su na postavili posebnu promotivnu stranicu na kojoj joj je do 20. studenog cijena snižena na samo 13,99$, a preporučujemo i kupovinu vodootpornog kućišta kojem je u ovoj promo akciji cijena samo 2,99$ (redovna je cijena 7,61$). Sve si ovo možete priuštiti uz toliko nisku cijenu da nećete platiti niti porez (PDV).

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Mislite kako je to sve? Nije. Na istoj promotivnoj stranici na GearBestu pronaći ćete još nekoliko vrlo zanimljivih minijaturnih kamera koje nam te također čine vrlo zanimljive, kao i neka dodatna oprema za njih. Slobodno , bar vas to ništa ne košta. No, gotovo smo sigurni kako ćete nešto odabrati… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.