Qualcomm Snapdragon 820 CPU suvereno dominira tržištem!  

Fotografija članka: Qualcomm Snapdragon 820 CPU suvereno dominira tržištem!  

Na GMIC 2016 događanju što je skraćenica za Global Mobile Internet Conference, Qualcomm je naglasio naprednu tehnologiju svojeg Snapdragon 820 flagship procesora.

Oglas

Još je početkom ožujka ove godine kompanija otkrila kako je u procesu razvoja više od 100 uređaja baziranih na ovom najnovijem flagship procesoru, s time da ovdje nije riječ samo o pametnim telefonima, već i o tabletima, robotima, dronovima, tehnologiji virtualne realnosti i mnogim drugima.

Samo dva mjeseca kasnije Yan Chen Wei (potpredsjednik kompanije Qualcomm na kineskom tržištu) je izjavio kako je uz deset već predstavljenih proizvoda baziranih na Qualcomm Snapdragon 820 procesoru u procesu razvoja ili proizvodnje više od 115 proizvoda baziranih na tom istom procesoru.

Neki od flagship pametnih telefona koji se mogu pohvaliti posjedovanjem ovog procesora su , , , , , ,  itd…

Uz pametne telefone, VR opremu i pametne automobile tu je veliki broj internetskih, gamerskih i drugih kompanija koje razvijaju VR tehnologiju sa integriranim SD820 procesorom te će velika većina njih biti predstavljena u drugoj polovici ove godine ili početkom slijedeće.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.