Qiku 360 F4 – procurile fotke, izgleda nam vrlo elegantno

Fotografija članka: Qiku 360 F4 – procurile fotke, izgleda nam vrlo elegantno

Kompanija je potvrdila kako će za svoj novi Qiku 360 F4 organizirati i poseban event 21. ožujka. Da, isti dan kada će i Apple predstaviti svoje novitete.

Oglas

Qiku kompanija nam je relativno nepoznata. Prvi puta smo se s njim susreli , od tada baš i nisu bili nešto aktivni. Predstavili su nekoliko modela koji su se pokazali kao zanimljivi, no nekako imamo osjećaj kako kompanija ima daleko veći potencijal, što nam govore i podaci o organizaciji posebnog eventa za Qiku 360 F4 smartfon.

Već smo po samom vanjskom izgledu dobili osjećaj kako se radi o vrlo lijepo dizajniranom pametnom telefonu koji bi mogao nalikovati i na novi iPhone. Ne bi bio prvi. Ipak, ako je zaključiti po priloženim fotkama, stražnji bi poklopac mogao biti plastični ili stakleni, možda i metalni. No okvir je svakako metalni. Jedan izvor navodi kako će smartfon na donjem dijelu imati dva zvučnika i običan microUSB ulaz, no skloniji smo vjerovati kako je jedan od tih rupičastih proreza zvučnik, a drugi mikrofon. Istog su izgleda radi simetričnog dizajna. Koliko vidimo po slikama, za sada sigurno dolazi u bijeloj i roza zlatnoj boji.

Qiku 360 F4 će se navodno pojaviti u dvije inačice, a obje će raditi na novom Android 6.0 MArshmallow operativnom sustavu. Jači će pokretati Qualcommov 4-jezgreni Snapdragon 820 procesor, imat će 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Stražnja kamera će imati 13 MP, dok je ekran Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka.

Slabiji model će raditi na MediaTekovom 10-jezgrenom Helio X20 procesoru, 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, ekran je također 1080p, a kamere su od 5 MP i 13 MP.

Za sada toliko, do službenog eventa 21. ožujka. Istog dana će Apple predstaviti novi mali iPhone SE i iPad Pro 9.7, o tome više na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.