Qi Wireless Charging TS01 prijenosni bežični punjač po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: Qi Wireless Charging TS01 prijenosni bežični punjač po sniženoj cijeni na TomTopu

Radi se o brzom bežičnom prijenosnom punjaču nove generacije koji se nalazi u prodaji na TomTop webshopu po cijeni koja je vrlo ugodno iznenađenje – samo 11,99$.

Oglas

Tanak, elegantnan i malih dimenzija, to su karakteristike novog Qi Wireless Charging TS01 prijenosni bežičnog brzog punjača kojeg smo po vrlo ugodnoj cijeni pronašli na . Toliko mu je cijena niska, čak i da kupite dva nećete platiti porez :)

Šalu na stranu, radi se o zanimljivom bežičnom punjaču nove generacije, a koji može brzo puniti bateriju vašeg pametnog telefona do 2A, naravno onih koji podržavaju bežično brzo punjenje.

Kada već govorimo o dimenzijama, zaobljeno kvadratnog je oblika 100 x 100 milimetara i tanak je samo 7,6 milimetara, tako da osim što je kompaktnih dimenzija izgleda jako lijepo.

Ono što smo također uočili je mogućnost brzog, pouzdanog i sigurnog punjenja. Upravo je ova posljednja sigurnosna komponenta posebno naglašena. Tako ovaj punjač ima slijedeće zaštite kao što su anti-statička, od prepunjavanja baterije, kratkog spoja, pregrijavanja, prevelikog napona i slično. Kompatibilan je sa svim pametnim telefonima koji podržavaju Qi standard kao što su Samsung Galaxy S8/S8 Plus/S7/S7 Edge/S6 Edge+/Note 5/Note 7/Note 8, zatim iPhone X/8/8 Plus, kao i drugi uređaji koji podržavaju ovaj standard (Nokia, Motorola, HTC, Sony, LG, Google).

Inače dolazi u crnoj ili bijeloj boji, a ovisno o kapacitetu baterije punit će je oko 2 sata i to na udaljenosti već od 0 do 8 milimetara. Dimenzije smo spomenuli, a treba reći kako je težak samo 63 grama, tako da je zaista tanak, lagan i kompaktan.

Novi se Qi Wireless Charging TS01 prijenosni bežični brzi punjač nalazi na promotivnoj prodaji na po sniženoj cijeni od samo 11,99$, toliko niskoj da nećete platiti niti porez (PDV). Akcijska prodaja traje gotovo mjesec dana, no vidimo kako su količine ograničene pa preporučujemo posjetite webshop čim prije i ako vam se sviđa obavite kupovinu.

Bogatu ponudu TomTop webshopa možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.