QED Quality in Enterprise Development 2014 pokazuje put prema učinkovitosti

Fotografija članka: QED Quality in Enterprise Development 2014 pokazuje put prema učinkovitosti

U tijeku je 8. po redu Quality in Enterprise Development 2014. konferencija koja je orijentirana na istraživanje kompleksnog odnosa kvalitete i učinkovitosti.

Oglas

Među brojnim domaćim i inozemnim predavačima posebno se ističe Niklas Modig, koji će sudionike upoznati s pojmom lean menadžmenta, novim konceptom za postizanje učinkovitosti u brojnim industrijama, a posebno u IT industriji.

Naime, kako rastu potrebe tvrtki  za učinkovitijim poslovanjem i boljim iskorištavanjem resursa, tako rastu potrebe za razvojem naprednijih IT rješenja koja će omogućiti smanjenje troškova uz održavanje pa čak i povećavanje razine usluge. Spomenuti principi lean menadžmenta omogućavaju tvrtkama da raznim strategijama upravljanja projektima i timovima te pažljivim odabirom između novih i već poznatih tehnologija postignu zadovoljavajuću razinu učinkovitosti. Koncept lean prvotno je razvila Toyota i njime je znatno povećala kvalitetu svojih automobila, postižući visoku brzinu i učinkovitost cijelog tijeka proizvodnje. Niklas Modig, autor najprodavanije knjige u tom području This is lean – Resolving the Efficiency Paradox, koji je imao priliku osobno promatrati način rada unutar Toyote podijelit će vlastita iskustva sa sudionicima konferencije. Modig će na QED-u održati dvije radionice. Prvu, This is lean, održat će samostalno, a drugu Lean on myselfs kolegom Oleom Haslestadom, jednim od vodećih stručnjaka na području sistemskog zdravlja u Skandinaviji, tijekom koje će pokazati kako primjenom tzv. lean načina razmišljanja povećati osobnu učinkovitost, balansirajući poslovne i osobne aspekte života.

Ostale teme konferencije odnose se na smanjivanje financijskog rizika, maksimiziranje rezultata te upravljanje stresom kao jedan od načina povećanja učinkovitosti. Konferencija završava okruglim stolom na temu Kako povećati učinkovitost IT-a, na kojem će sudionici ponuditi rješenja za bolju učinkovitost cjelokupne IT industrije fokusirajući se na ljude i tehnologiju te pokušati odgovoriti na pitanje što je učinkovitost i na koje načine ju je moguće povećati.

Sve dodatne informacije vezane uz konferenciju Quality in Enterprise Development 2014. (QED) koju CROZ organizira pod zlatnim sponzorstvom IBM-a, kao i postupak prijave mogu se pronaći na .

QED Quality in Enterprise Development 2014 pokazuje put prema učinkovitosti

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.