QED 2016 – tema konferencije je stvaranje kulture uspjeha

Fotografija članka: QED 2016 – tema konferencije je stvaranje kulture uspjeha

Jubilarna će konferencija QED biti usmjerena na istraživanje stvaranja kulture uspjeha u organizacijama.

Oglas

Ove godine tvrtka CROZ organizira svoju desetu konferenciju QED (Quality in Enterprise Development) od 8. do 10. svibnja u Zadru. Sudionici će imati priliku saznati kako iz neuspjeha i pogrešaka učiti te ih iskoristiti kako bi stvorili stabilno i sigurno te uspješno okruženje.

Kao i na dosadašnjim izdanjima, na konferenciji će sudjelovati vrhunski svjetski predavači iz IT industrije. Jedan od njih, koji je ujedno i glavni predavač ove godine, je nositelj prestižne titule IBM Fellow te jedan od vodećih IBM-ovih znanstvenika – John Cohn. Smart Cities, Internet of Things, open data i analitika podataka u stvarnom vremenu, su samo neka od područja kojima se bavi, a iza sebe ima preko 30 stručnih radova te vlasnik više od 70 patenata. Johnu Cohnu će se pridružiti brojni domaći i strani izlagači iz svijeta IT-a, ali i ostalih područja, a svi će oni kroz najnovija saznanja i praktične primjere nastojati pomoći na putu stvaranja kulture uspjeha.

Novost ovogodišnje konferencije je da sportski dio QED-a uključuje sudjelovanje na utrci Wings for life World Run koja se održava u Zadru prvi dan konferencije. Sudionici koji se prijave za sudjelovanje na jubilarni QED do 25. ožujka 2016. godine imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju za utrku ako u napomenu na obrascu upišu “Prijava za Wings for life World Run“.

Konferenciju QED podržavaju i dvije stručne udruge, Agile Hrvatska, udruga građana koji se bave agilnim metodama razvoja softvera te PMI Udruga Hrvatska, udruga za projekt menadžment.

Više o ovoj konferenciji možete pročitati i na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.