QCY Q29 in-ear minimalističke i moćne Bluetooth slušalice s mikrofonom

Fotografija članka: QCY Q29 in-ear minimalističke i moćne Bluetooth slušalice s mikrofonom

Pretražujući svima vam dobro poznati GearBest webshop pronašli smo vrlo moćne bežične Bluetooth slušalice neobičnog naziva, QCY Q29. Cijena im je pedesetak dolara, ali pronašli smo prilično veliki kuponski kod.

Oglas

Nove QCY Q29 stereo slušalice podržavaju najnovije audio i komunikacijske tehnologije kako bi vam pružile što bolje korisničko iskustvo. No, ono što svakako privlači pažnju je njihov minimalistički dizajn i male dimenzije. Pronašli smo ih u prodaji na , a kao što smo spomenuli imamo i kuponski kod koji ćete pronaći na kraju članka.

Ove in-ear slušalice (stavljaju se u uho) podržavaju bežičnu Bluetoothe 4.1 vezu, a koja će vam osigurati odličan stereo zvuk. Isto tako, ugrađen je poseban noise cancellation mikrofon koji vam omogućuje odličnu kvalitetu telefonskih razgovora. Bez obzira slušali svoje omiljene glazbene brojeve ili telefonirali, zvuk bi trebao biti vrhunski.

QCY Q29 slušalice dolaze i s minijaturnom prijenosnom kutijom koja je istovremeno i punjač s ugrađenom baterijom od 220 mAh. Svaka od para slušalica ima integriranu bateriju od 45 mAh što će vam osigurati sate i sate slušanje glazbe odnosno telefoniranja – do 4 sata slušanja glazbe i telefoniranja odnosno do 30 sati na čekanju. Sve vam je pri ruci i vrlo praktično.

Ono što također primjećujemo je kako su vrlo lijepo dizajnirane i izgledaju vrlo estetski i praktično, te su ugodne za nošenje u uhu i za žene i za muškarce (unisex). Isto tako, s obzirom da su odvojene, možete ih dijeliti s prijateljima do udaljenosti od 10 metara koliki je domet bežične veze.

Ovo nisu obične slušalice s kvalitetnim zvukom, nego s njima možete i telefonirati uz kvalitetan zvuk i mikrofon (noise cancelling), a i otporne su na znojenje. Isto tako, možete ih upariti sa vašim iOS ili Android pametnim telefonom.

QCY Q29 bežične Bluetooth in-ear slušalice se nalaze u prodaji na po cijeni od 49,99$, ali prilikom kupovine svakako upišite kuponski kod “LHQCY” jer će se cijena spustiti na samo 29,99$ (ušteda čak 20$). Sve dodatne tehničke i druge podatke možete pronaći na , gdje ih možete i kupiti. Vrlo su zanimljive, zar ne? :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.