Putovi Djeda Božićnjaka više nisu tajna

Fotografija članka: Putovi Djeda Božićnjaka više nisu tajna

Google je koristeći Google Earth API plug-in (), omogućio da na stranici NORAD Tracks Santa Google Earth ()  bude vidljiv reljef terena, 3D zgrade, i sve ostale zanimljivosti koje Djed Božićnjak može vidjeti dok leti u saonicama iznad naše planete.  Samo kliknite "Track Santa u Google Earth" i vidjet ćete simpatičnog djedicu preko Google Earth u vašem pregledniku i njegovu trenutnu lokaciju.  Za više informacija o dodatku, možete pogledati na Googleu Geo Developers Blogu:

Djedovu lokaciju možete pratiti i na temelju Twitter te držati korak s vijestima o njegovom letu sa real-time search funkcijom( a). NORAD također pruža praćenje za one koji su na Facebook () ali i stranicu Facebook obožavatelja.

Konačno, možete  se pretplatiti na NORAD Tracks Santa YouTube kanal, koji sadrži video mnogih njegovih zaustavlja širom svijeta, sve pomoću NORAD’s Santa Cam mreže:

Ako koristite G1, iPhone, BlackBerry, Siemens S60, ili Windows Mobile smartphone, od 24.12. možete pratiti kretanje Djeda Božićnjaka i njegove sobove sa Google kartama za mobilne uređaje )izravno sa svog mobitela. Dovoljno je da otvorite Google Maps for mobile i potražite  karte za ‘NORAD Santa’.

MSN također pruža Santa tracker kroz Bing karte.

S.L.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.