Prvi T-Centar nove generacije dizajniran prema najvišim tehnološkim i estetskim standardima

Fotografija članka: Prvi T-Centar nove generacije dizajniran prema najvišim tehnološkim i estetskim standardima

HrvatskiTelekom nam se pohvalio kako su u središtu Zagreba otvorili novi T-Centar u Preradovićevoj ulici, a koji je interaktivno i multimedijski orijentiran.

Oglas

Drugim riječima, korisnici i kupci mogu sami brzo i jednostavno pronaći usluge prema sa svojim željama i potrebama. To nije sve, na otvorenju je HT je ponudio i uređaje uz 300 kn popusta. Sigurno ste čuli i za pametne satove Samsung Galaxy Gear ili Sony SmartWatch 2 SW2, njih možete dobiti za jednu kunu!

Nakon temeljnog preuređenja, Hrvatski Telekom je danas otvorio T-Centar na Trgu Petra Preradovića 3 u Zagrebu kao prvi prodajni prostor uređen prema konceptu „za gigabitno društvo“.  Dizajniran prema najvišim tehnološkim i estetskim standardima, inovativan prostor T-Centra korisnika postavlja na prvo mjesto te on sada usluge izabire vrlo jednostavno i brzo – koristeći najnoviju tehnologiju. Na ovaj način, svoje vrijeme u dućanu provodi kvalitetno te ima priliku pregledno upoznati ponudu HT-a.

Prvi T-Centar nove generacije

Ponuda HT-a u ovom T-Centru je drugačija od ostalih, tako vas očekuje:
–  digitalni zid – pet metara dugačak niz LED ekrana s „digitalnim video pričama“ koji, u duhu digitalnog doba, zamjenjuje papirnate postere i plakate te na jednostavan način prenosi vrijednosti usluga HT-a;
–  prodajni tableti sa specijaliziranom aplikacijom s pomoću koje korisnik vrlo brzo može pregledati te kombinirati tarife s mobilnim uređajima;
–  multiscreen s mogućnošću testiranja Deezera i Spremalice – cloud online usluge;
–  interaktivno MAXtv sučelje koje u realnom vremenu omogućava isprobati sve funkcionalnosti ove napredne usluge (snimalicu, videoteku, preporučitelj, podsjetnik…);
–  prodajni savjetnici, koji u svakom trenutku mogu pružiti više informacija o bilo kojem proizvodu u T-Centru.

“T-Centar u središtu Zagreba više je od samoga dućana i u estetskom i funkcionalnom smislu. To je mjesto gdje naši korisnici imaju priliku u ugodnom okruženju, na potpuno drukčiji način upoznati vrijednosti koje im donose naše najnaprednije usluge te vrlo jednostavno izabrati one najbolje za njih”, rekla je Nataša Rapaić, članica Uprave i glavna operativna direktorica za privatne korisnike HT-a.

Povodom otvorenja digitalnog dućana na Cvjetnom, HT je najbržim kupcima  pripremio brojne promotivne akcije: poklone iznenađenja i popuste na uređaje, a uz Samsung Galaxy Note3 i Sony Xperia Z1 dobivaju vrhunski pametni sat za 1 kn. Riječ je o modelima Samsung Galaxy Gear i Sony SmartWatch 2 SW2, u svijetu predstavljeni prije svega mjesec dana.

Odabrani atraktivni uređaji sniženi 300 kuna:
–  Samsung Galaxy SIII mini, zajedno s  x-mini zvučnikom
–  Sony Xperia M s Sony prijenosnim punjačem
–  LG Optimus L5 II uz koji dolazi i SanDisk Micro SD 4GB
–  Paket Huawei Y300 s Huawei tabletom MediaPad WiFi

Prvi T-Centar nove generacije

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.