Prvi Lenovo Windows Phone 8.1 smartfon stiže do kraja 2014. godine?

Fotografija članka: Prvi Lenovo Windows Phone 8.1 smartfon stiže do kraja 2014. godine?

Još su nam u veljači na MWC 2014 konferenciji u Barceloni predstavnici Lenova najavili izlazak svog Windows Phone smartfona. Stiže do kraja godine.

Oglas

U veljači je najavljen novi partnerski ugovor između kompanija Lenovo i Microsoft, po kojem će kineski tehnološki div započeti s proizvodnjom pametnih telefona temeljenih na Windows Phone operativnom sustavu. Kada, točno se ne zna jer nema službenih informacija, no gotovo je sigurno da će se to dogoditi do kraja godine.

Naravno, nisu poznate nikakve tehničke karakteristike novog Lenovo Windows Phone 8.1 smartfona, no poznajući kompaniju napravit će vrlo solidan i pouzdan uređaj (ili više njih) po fer cijeni.

Prema riječima Liu Juna, predsjednika Lenovo Mobile Business Groupa, u bliskoj će se budućnosti (kraj 2014. ili početak 2015. godine) pojaviti i neki “wearable gadgeti”, kao što su pametni satovi i slične sitnice. U stvari, kompanija će to svakako realizirati i preko svoje nove tvrtke Motorole Mobility, a koja planira izlazak novog Moto 360.

Prvi Lenovo Windows Phone 8.1 smartfon stiže do kraja 2014. godine

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.