Prvi Dani poduzetništva na varaždinskom FOI-u

Fotografija članka: Prvi Dani poduzetništva na varaždinskom FOI-u

Prvi Dani poduzetništva na varaždinskom FOI-u

Skup se organizira u sklopu Globalnog Tjedna Poduzetništva – GEW (Global Entrepreneurship Week) – koji će se od 17. do 23. studenog održati u preko 75 zemalja diljem svijeta i u kojem će brojne globalne tvrtke, organizacije, institucije, udruge i pojedinci iskazati podršku studentima, budućim i novim poduzetnicima te postojećim i novootvorenim malim i srednje velikim tvrtkama.

Dani poduzetništva osmišljeni su kao dvodnevni niz događaja čiji drugi dan, 19. studenog nastavlja svojim sadržajima u prostorijama Microsoftovog inovacijskog centra u Varaždinu (Kapucinski trg 5) u 9:30 sati. U okviru dana prikazat će se na koje načine tehnologija studentima i mladima omogućuje razvijanje inovatorskih, poduzetničkih i rukovoditeljskih sposobnosti. Uz primjere lokalnih poduzetnika, predstavit će se praktični programi i resursi koji stoje na raspolaganju studentima i mladim poduzetnicima kako bi čim bolje razvili svoje poduzetničke vještine i buduće poslovanje.

Dani poduzetništva započet će Forumom koji će se održati sutra, 18. studenog 2008. godine, u Dvorani 1 na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike u Pavlinskoj 2, s početkom u 10:00 sati. Kao govornici na forumu najavljeni su i Jeremy Gittins, voditelj Microsoftove grupacije koja vodi Unlimited Potential programe za središnju i istočnu Europu, te Cliff Reeves, direktor Microsoftovog Emerging Business tima.

Za više informacija o konferenciji posjetite stranice na internetskoj adresi:
.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.