Proputovao cijeli Japan kako bi putem GPS-a zaprosio djevojku

Fotografija članka: Proputovao cijeli Japan kako bi putem GPS-a zaprosio djevojku

Japanac Yasushi Takahashi proputovao je cijelu svoju domovinu prateći i označavajući svoj put GPS-om kako bi „ispisao“ prosidbu namijenjenu svojoj djevojci koju je završio srcem kroz koje prolazi strjelica.

Oglas

Srećom djevojka je pristala, pa su se sav ovaj trud i put Takahashiju isplatili. :) Ovaj romantični Japanac još je 2008. godine dao otkaz na poslu kako bi mogao proći cijelu zemlju, ali se njegov filmić tek ove godine našao u on-line svijetu. Ovaj podvig je stao u sedam-minutni slideshow različitih mjesta koja je Takahashi posjetio tijekom trajanja svog putovanja. Ne samo da je početna scena ovog kratkog filmića u stilu klasičnih francuskih „new wave“ filmova, već su i njegovi opisi fotografija napisani na šarmantno lošem engleskom, čudno poetični i začinjeni osjećajima.

Ovo nije prva neobična, tehnološki omogućena prosidba koja „ukrašava“ Internet. Takahashi nije prvi koji se sjetio „napisati“ nešto pametno putem GPS-a , ali je to svakako podvig koji je podigao ljestvicu kada je riječ o izjavljivanju ljubavi i prosidbama. Činjenica je da bi djevojke mogle onako pomalo usput spomenuti takav način prosidbe svojim dečkima kada ih oni zaprose. Mogle bi reći nešto u stilu: „Da, večera i noćenje u Sheratonu bili su prekrasni, i svidjela mi se šetnja na mjesečini, ali, znaš, neki dečki spremni su proputovati cijeli Japan kako bi izrazili svoju ljubav prema djevojci.“ :)

Kako je izgledao romantični podvig ovog Japanca možete vidjeti u nastavku.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.