Promotivna prodaja popularnih pametnih telefona na Geekbuying webshopu

Fotografija članka: Promotivna prodaja popularnih pametnih telefona na Geekbuying webshopu

Pametni telefoni po povoljnijim cijenama, poznati brendovi, zabavne igre i kuponski kodovi, sve to i još malo više možete pronaći na posebnoj promotivnoj stranici na Geekbuying webshopu.

Oglas

I sami ste primijetili kako se ljetna temperatura popela do svog maksimuma, totalna je vrućina pa ako se ne hladite u moru nadamo se da ste u debeloj hladovini ili pod klimom. Tolika je vrućina da su se i cijene otopile na posebnoj , gdje ćete pronaći veliku ponudu pametnih telefona.

Na samom početku stranice nalazi se i jedna zabavna igra u kojoj trebate nasjeckati lubenice, svatko ima tri pokušaja, a ako vas zanimaju pravila i što možete osvojiti, sve vam to piše na istoj akcijskoj stranici. Uglavnom, možete osvojiti vrijedne kuponske kodove s kojima možete. Igrati se možete do 12. kolovoza, a možete po osjetno jeftinijoj cijeni kupiti sjajne smartfone kao što su Xiaomi Mi 6, Mi 5X, LeEco Le S3 i ZTE Nubia Z17.

Glavna priča oko smartfona je nešto niže, ispod ove zanavne igre, a to su pametni telefoni po povoljnim cijenama, a koji su grupirani po proizvođačima. Sve su to poznata imena koja svakodnevno vidite oko vas, a to su globalno popularni Xiaomi i OnePlus, zatim Asus, LeEco i ZTE (Nubia), a tu su i Huawei, Elephone, Oukitel, Leagoo, Ulefone, Uhans i Blackview. Samo trebate kliknuti na tabove s imenima i promijenit će se popis smartfona u taj brend.

Sve ovo možete pronaći na istoj .

I kada smo već pomislili kako je to sve, na dnu ove promotivne stranice ćete pronaći još jednu akcijsku stranicu nazvanu Smartphone Clearance, a na kojoj ćete pronaći još jednu hrpu pametnih telefona . Kako bi se lakše snalazili i ova je stranica podijeljena po kategorijama kao što su Flash Deals, Awesome Deals, Under 100$ i Under 200$. Vjerujemo kako vam za ovo ne trebaju prijevodi.

Posljednja se kategorija odnosi na dodatnu opremu za pametne telefone kao što su kablovi, preklopna i silikonska kućišta, pametni punjači i druge sitnice. Sve to također možete pronaći na istoj . Imate puno toga za pregledati, zato polako i s užitkom. Pa ljeto je… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.