Promotivna prodaja No.1 pametnih satova i narukvica na GearBestu

Fotografija članka: Promotivna prodaja No.1 pametnih satova i narukvica na GearBestu

Već ste nas u nekoliko navrata na Fejsu i portalu pitali gdje nabaviti No.1 uređaje jeftinije. I evo ga, pronašli smo potpuno novu promotivnu stranicu na GearBestu gdje ćete ih sve pronaći po sniženim cijenama.

Oglas

Na posebnoj , a povodom 4. rođendana ovog vrlo popularnog webshopa, i kompanija No.1 se pridružila rođendanskoj proslavi te je svoje brojne modele ponudila po sniženim cijenama. Sve ćete ih naći na linku iznad. Neke od njih smo i sami , možete ih pronaći u našim recenzijama.

Od modela koje vrijedi izdvojiti tu su svakako vrlo isplativa No.1 F4 pametna narukvica koja je vodootporna i otporna na prašinu u skladu s IP68 certifikatom, a može se pohvaliti i s izdržljivom baterijom. Kada već govorimo o bateriji, tu je pravi rekorder No.1 F6 pametni sat čija baterija traje više od 50 dana! I sami smo ga imali prilike testirati, vrijedi svaki uloženi dolar. U ponudi je pregršt modela, a zajedničko im je svima što im je cijena spuštena.

Od modela i cijena koje vrijedi istaknuti, evo nekih zgodnih:
• No.1 F4 – 17,99$
• No.1 F3 – 15,99$
• No.1 F5 – 48,99$
• No.1 F6 – 29,99$
• No.1 S9 – 29,99$

Na istoj promo stranici pronaći ćete i brojne druge modele kojima je snižena cijena. Ako niste znali, No.1 u ponudi ima i robusne pametne telefone. Nećemo više duljiti, uputite se na posebnu i pronađite svoj omiljeni pametni sat ili narukvicu.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.