Promjene u Upravi T-HT-a

Fotografija članka: Promjene u Upravi T-HT-a

Nadzorni odbor T-Hrvatskog Telekoma na svojoj je sjednici 2. rujna 2008. imenovao Irenu Jolić Šimović, sadašnju članicu Uprave i glavnu direktoricu za ljudske resurse, za članicu Uprave i glavnu direktoricu za T-Com. Na istoj je sjednici na mjesto članice Uprave i glavne direktorice za ljudske resurse imenovana Branka Skaramuča, koja ujedno ostaje članica Uprave i glavna direktorica za ljudske resurse T-Mobilea, čime se na razini Grupe objedinjuju funkcije glavnog direktora za ljudske resurse. Oba imenovanja stupaju na snagu 1. listopada 2008.

“S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje Irene Jolić Šimović za glavnu direktoricu T-Coma. Njezin je doprinos kompaniji na strateškoj i menadžerskoj razini i do sada bio izvanredan, i zato se radujem suradnji s njom u ovom uzbudljivom razdoblju za razvoj Grupe. Također, vrlo sam zadovoljan povratkom Branke Skaramuče u Upravu T-HT-a. Značajno je pridonijela brzom i uspješnom razvoju T-Mobilea, a sada će voditi ljudske resurse na razini Grupe. U ime Uprave i Nadzornog odbora želio bih zahvaliti Ivani Šoljan na njezinom sjajnom doprinosu Grupi u posljednjih šest godina. Ivana je vodila kompanijski projekt uvođenja broadbanda na hrvatsko tržište, tako da danas imamo više od 400,000 korisnika MAXadsl-a. Svi joj želimo puno uspjeha na novoj poziciji“,  izjavio je, u povodu promjena u Upravi T-HT-a, Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor Grupe.

članicom Uprave T-HT-a i glavnom direktoricom za on-line Ivana Šoljan imenovana je 2002. godine. Uspostavom nove organizacije T-HT-a 2005. godine imenovana je članicom Uprave i glavnom direktoricom za nepokretnu mrežu i broadband T-HT-a, odnosno glavnom direktoricom za T-Com. Njezin je mandat, uz proboj ADSL-a, snažno obilježen i uvođenjem internetske televizije, MAXtv-a, najnaprednije telekom usluge na hrvatskom tržištu, koja danas broji više od 70.000 korisnika.

Irena Jolić Šimović diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te završila MBA studij na IEDC u Bledu. Prije dolaska u Hrvatske telekomunikacije radila je na menadžerskim pozicijama na Hrvatskoj radioteleviziji i u državnoj administraciji.  U T-HT-u radi od 1998. godine. Na mjesto članice Uprave T-HT-a i glavne direktorice za ljudske resurse imenovana je 2006. godine, a do tog imenovanja bila je izvršna direktorica za korporativnu strategiju i poslovni razvoj.

Branka Skaramuča diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Karijeru je započela 1985. godine u Plivi gdje radi do 2002. godine na vodećim menadžerskim pozicijama u području ljudskih resursa i marketinga, između ostalog i kao direktorica globalnog HR-a Plive. članicom Uprave i glavnom direktoricom za ljudske resurse HT-a imenovana je 2002. godine, a od 2004. godine članica je Uprave i glavna direktorica za ljudske resurse T-Mobilea.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.