Promjene u Upravi T-HT-a

Fotografija članka: Promjene u Upravi T-HT-a

Promjene u Upravi T-HT-a

Za razliku od dosadašnje organizacije prema tehnologiji, nova interna organizacija HT-a slijedi korisničku segmentaciju, pa će tako dvije ključne poslovne jedinice u novoj organizaciji biti usmjerene na privatne odnosno na poslovne korisnike, a odgovornost za ova područja dobivaju dva člana Uprave.

Irena Jolić Šimović, sadašnja članica Uprave i glavna operativna direktorica T-Coma, poslovne jedinice T-HT-a za nepokretnu mrežu, preuzima funkciju glavne operativne direktorice za poslovne korisnike te odgovornost za Poslovnu jedinicu za poslovne korisnike, što uključuje prodaju, marketing, korisničke usluge, veleprodaju te ICT rješenja za poslovne korisnike.

Johan Busé imenovan je za člana Uprave i glavnog operativnog direktora za privatne korisnike te će biti odgovoran za Poslovnu jedinicu za privatne korisnike, što uključuje prodaju, marketing i korisničke usluge.

Johan Buse radio je u T-Mobile Hrvatska od 2004. godine kao direktor marketinga za privatne korisnike a od 2006. do 2008. obavljao je funkciju člana Uprave i glavnog direktora za marketing T-Mobile Hrvatska. Trenutačno je glavni direktor za marketing AXIS-a, 3G operatora u Indoneziji, a funkciju u HT-u preuzima 1. travnja 2010. Predsjednik Uprave i glavni direktor T-HT-a Ivica Mudrinić do tada će preuzeti i nove dužnosti Johana Busea.

Predsjednik Uprave i glavni direktor T-HT-a te tri člana Uprave zadržat će svoje sadašnje funkcije u Upravi u kojoj će biti sljedeći članovi:
•         Ivica Mudrinić – predsjednik Uprave i glavni direktor
•         Jürgen Czapran – glavni direktor za financije
•         Johan Busé – glavni operativni direktor za privatne korisnike
•         Irena Jolić Šimović – glavna operativna direktorica za poslovne korisnike
•         Božidar Poldrugač – glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije
•         Branka Skaramuča – glavna direktorica za ljudske resurse

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.