Promjena zadanog pisača za različite poslove tiskanja

Fotografija članka: Promjena zadanog pisača za različite poslove tiskanja

 Automatski Switcher Printer, kao što ime kaže, je alat u kojem možete napraviti mapu pisača u određenom prozoru. Primjene će pratiti otvoren prozor i činiti odabrani pisač, zadanim.

Nakon što pokrenete program, pritisnite Add Program , a program će kao pop-up prozore otvoriti popis svih otvorenih prozora. Odaberite jedan prozor na popisu i odaberite pisač prije nego što kliknete Add Mapping.

Kada ste gotovi, naći ćete sve pisače preslikane s prozora na glavnom sučelju. Možete promijeniti pisač, ukloniti programa, ili odabrati postavke za zadani pisač.

Kada je program smanjen, ona sjedi tiho u sistemskoj traci praćenja otvorenih prozora. To je koristan alat za korporativne korisnike jer oni ne moraju brinuti o zabuni ispis dokumenta u krivom pisaču ili prekidati ispis. Sve što trebate učiniti je, kliknuti gumb Ispis, a program će automatski dodijeliti mapiran pisač kao zadani, a zatim ga koristiti za ispis dokumenata.

Aplikacija nije prenosiva. Radi pod operativnim sustavima Windowsi XP, Windows Vista i Windows 7 .
Preuzmite
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.