Proglašeni laureati 2. Godišnje nagrade za najbolje kontakt centre

Fotografija članka: Proglašeni laureati 2. Godišnje nagrade za najbolje kontakt centre

Jučer su u večernjim satima u Zagrebu tijekom svečane ceremonije proglašeni laureati 2. Godišnje nagrade Contact center Akademije (CCA) kojom se osnažuje uloga i podiže svijesti o važnosti kontaktnih centara i njezinih stručnjaka u Hrvatskoj.

Oglas

Prijavom na natječaj, kontaktni centri su dobili jedinstvenu priliku, usporedbom kvalitete svoga rada s radom drugih kontaktnih centara, saznati gdje se nalaze i osvijestiti prostor i mogućnosti za poboljšanje kvalitete pružene usluge. S druge strane, prijavljenim stručnjacima daje se priznanje za izvrsnost te se potiče njihova motivacija i daje doprinos za daljnji razvoj i pružanje kontinuirane kvalitetne usluge krajnjim korisnicima. Laureati natječaja, uz nagradu struke, imaju priliku učvrstiti dobar imidž i ostaviti odličan dojam na korisnike i partnere.

Laureati nagrade proglašeni su u dvije glavne kategorije: godišnja nagrada CCA za najbolji kontaktni centar koja ima dvije potkategorije: za najbolji kontaktni centar do 30 radnih mjesta laureatom je proglašena tvrtka Valamar Riviera d.d. te najbolji kontaktni centar s 31 i više radnih mjesta u kojemu je laureat Erste&Steiermärkische Bank d.d. Rijeka. U kategoriji godišnja nagrada CCA za najboljeg djelatnika kontaktnog centra proglašen je Mario Kovačević iz Iskon Interneta d.d.

Nagrada je priznanje i rezultat mog truda i zadovoljstva u radu s korisnicima i pokazatelj koliko Iskon ulaže u svoje djelatnike i njihovo usavršavanje. MeetUP je sjajna prilika za nova poznanstva, te bih pozvao sve call centre u Hrvatskoj i regiji na sudjelovanje. Bitno nam je osvijestiti da su kontakt centri neizostavna karika u poslovanju svake firme.
– Mario Kovačević, Iskon Internet d.d.

Finaliste i pobjednike ovogodišnje nagrade odabirali su prema unaprijed definiranim kriterijima organizatora, Contact center Akademije, članovi peteročlane komisije koji imaju relevantno iskustvo u upravljanju kontaktnim centrima i razvoju djelatnika. Komisiju su sačinjavali: Ozrenka Dedić – predsjednica komisije, Andrijana Filipović, Branka Šagovac, Vinko Berković i Hrvoje Grubišić.

Ponosni smo što smo zaprimili još veći broj prijava za natječaj za najbolji kontakt centar, te za najboljeg djelatnika u 2015. godini. Prilikom evaluacije prijava, fokus nam je i ove godine bio na procjeni operativne organiziranosti kontakt centara što podrazumijeva definiranost poslovnih procesa, tehnologiju, i razvoj zaposlenika. Kod procjene najboljeg djelatnika pratili smo izvrsnost u komunikaciji sa klijentima, snalažljivost i kreativnost i svjesnost o važnosti i utjecaju njihove uloge spram dostizanja najboljeg korisničkog iskustva. Čast nam je bila prepoznati i nagraditi najbolja kontakt centar rješenja i najbolje djelatnike, koji su svojim kreativnošću i predanosti doprinijeli poboljšanju kvalitete pružanja usluge u kontaktnim centrima.
– Branka Šagovac, Voditeljica kontakt centra, Sektor za korisnike, Hrvatska pošta d.d.

Svečana dodjela 2. Godišnje nagrade za kontakt centre održana je pod pokroviteljstvom tvrtke Sedam IT, koja u svom poslovnom portfelju donosi rješenja s područja kontaktnih centara te regionalno prepoznato i nagrađivano rješenje – Sedam Kontakt centar.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.