Procurio Windows 10 izvorni kod, ima toga 32 TB

Fotografija članka: Procurio Windows 10 izvorni kod, ima toga 32 TB

Još jedan skandal za ove vruće ljetne dane dolazi iz Microsoftovog tabora. Naime, upravo je procurio izvorni kod za Windows 10 OS (Win 10 Beta Builds), velik je čak 32 TB.

Oglas

Čini se kako je u posljednjih nekoliko dana Microsoft ponovo napravio nešto, možda je i njima kao i mnogima vrućina udarila u glavu tako da im se ponovo dogodio jedan nemili događaj. Navodno je procurio izvorni kod za Windows 10, a koji se odnosi na rad Microsoft USB-a, pohrane podataka i WiFi drivera. Jedan izvor tvrdi kako je “Windows 10 beta builds” datoteka velika 32 TB (komprimirano na 8 TB).

Jedan od izvora koji je objavio ovu informaciju je a na čijim se stranicama i nalazi ova arhiva. Radi se o jednom nazovimo ga entuzijastičkom webu koji redovito prati sva Windows izdanja i koji ima veliki broj članova koji ga podupiru. Ako ste njihov član tada možete i downloadati ovaj “paketić” preko njihovog FTP-a.

No. čini se kako to nije sve, bilo je tu još nekih curenja i propusta, pa ako vas ova tema zanima više dodatne informacije možete pročitati na linku iznad.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.