Prior Revit Test Drive besplatne radionice za edukaciju arhitekata i građevinara u Splitu i Zadru

Fotografija članka: Prior Revit Test Drive besplatne radionice za edukaciju arhitekata i građevinara u Splitu i Zadru

Svrha “Revit Test Drive” radionice je upoznavanje zainteresiranih s programom Autodesk Revit koji omogućava arhitektima i ostalim sudionicima u gradnji novi, inteligentni 3D pristup u projektiranju.

Oglas

Tvrtka PRIOR inženjering već gotovo 25 godina posluje na domaćem tržištu i jedina Hrvatskoj nosi status Autodesk Gold Partnera neprekidno od 2013. godine. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu s Autodeskovim programima i predanosti prenošenju znanja korisnicima iz raznih inženjerskih disciplina, PRIOR je ujedno i Autodeskov ovlašteni centar za obuku (Autodesk Authorized Training Center – ATC) i ovlašteni centar za certifikaciju (Autodesk Certification Center – ACC). PRIOR je tako jedina tvrtka u Hrvatskoj koja je istovremeno Autodeskov Gold Partner, ATC i ACC.

Kako bi polaznicima svojih tečajeva i certifikacijskih ispita osigurao što bolje uvjete, PRIOR se početkom ožujka preselio na novu lokaciju u centru Zagreba, u Savsku cestu 106, i tako vrhunski opremljenu učionicu i ovlaštene instruktore s dugogodišnjim iskustvom još više približio svojim korisnicima.

Ovih dana PRIOR je u Splitu i Zadru održao seriju besplatnih poludnevnih radionica za edukaciju arhitekata i građevinara.

„Revit Test Drive“ je radionica osmišljena s ciljem da se što veći broj ljudi iz struke kroz praktičan rad upozna s novim pristupom u projektiranju građevinskih objekata, te softverskim alatom Autodesk Revit koji predstavlja osnovu za Building Information Modeling – BIM. Radionice pod stručnim vodstvom arhitekata i Revit instruktora, zbog velikog interesa popunjene su u rekordnom roku.

BIM metodologija je novost u svijetu građevinske industrije i novi pristup u projektiranju koji se oslanja na inteligentan, podacima bogat model kao temelj za projektiranje, analizu i suradnju svih sudionika kroz sve faze životnog ciklusa objekta. Arhitektonske firme svih veličina – od multinacionalnih projektantskih kuća do malih arhitektonskih biroa, jednostavno moraju usvajati nove načine rada, alate i tehnologije poput Revita i BIM-a, kako bi u ovako izazovnom poslovnom okruženju zadržale konkurentnost i ostale profitabilne.

Interes za BIM rapidno raste, posebno među investitorima i izvođačima, te državnim institucijama razvijenih zemalja, od kojih mnoge zahtijevaju primjenu BIM-a na novim projektima.

BIM arhitektima osigurava puno kvalitetniji uvid u odlike građevine koju projektiraju, što podiže kvalitetu projekta i efikasnost projektiranja. Takav uvid omogućava kvalitetnije projektantske odluke i to puno ranije u postupku projektiranja, te reducira mogućnost previda i pojavu komplikacija za vrijeme gradnje. Konačno, takav pristup projektantima osigurava kvalitetnije i predvidljivije ishode, što povećava zadovoljstvo klijenata.

Ugodno smo iznenađeni zanimanjem koje su naše radionice za upoznavanje Autodesk Revita izazvale i brzinom kojom su mjesta popunjena. Žao nam je što nije bilo mjesta za sve zainteresirane. Zbog toga razmišljamo o dodatnim „Revit Test Drive“ radionicama u Dalmaciji i ostalim krajevima Hrvatske.
– Vedran Orešić iz Priora i dugogodišnji Revit instruktor

Više informacija potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.