Primjena eRačuna u SAP poslovnom okruženju – možete ih slati i u Hrvatskoj!

Fotografija članka: Primjena eRačuna u SAP poslovnom okruženju – možete ih slati i  u Hrvatskoj!

Iako je mnogima eRačun novost, praksa govori drugačije. Čak 17.000 poslovnih subjekata svakodnevno šalju i primaju eRačune u Hrvatskoj.

Oglas

Više od 80 sudionika iz najvećih hrvatskih tvrtki sudjelovalo je na poslovnom doručku na temu „Primjena eRačuna u SAP poslovnom okruženju“ u organizaciji S&T Hrvatska, servisa Moj-eRačun i SAP Hrvatska. Okupljenima je predstavljeno rješenje za primjenu eRačuna u poslovnoj praksi koje je razvila tvrtka S&T Hrvatska u suradnji s partnerima, servisom Moj-eRačun i razvojnim odjelom tvrtke SAP EMEA South East Product management.

Kako je rečeno, riječ je o rješenju koje omogućuje svim korisnicima SAP poslovnog sustava brzo, sigurno i jednostavno slanje računa putem servisa Moj-eRačun.

SAP, kao najveći svjetski proizvođač ERP poslovnih rješenja, svojim primjerom pokazuje smjer razvoja tržišta, a od danas je Hrvatska šesta zemlja u svijetu gdje je SAP, uz pomoć partnera, u Hrvatskoj su to S&T i servis Moj-eRačun, omogućio slanje i primanje eRačuna svojim korisnicima. Rješenje je rađeno u suradnji sa SAP razvojnim timom iz Njemačke i dio je standardnih SAP ERP funkcionalnosti lokaliziranih za Hrvatsku.

Ulazak SAP-a u Moj-eRačun mrežu izniman je događaj jer većina velikih pravnih subjekata koriste SAP poslovno rješenje. Time smo omogućili i ovim tvrtkama da se priključe brojci od čak 17.000 poslovnih subjekata koje svakodnevno šalju i primaju eRačune
– Marko Emer, direktor servisa Moj-eRačun
S&T je zlatni SAP partner, s dugogodišnjim iskustvom u implementaciji SAP rješenja, brojnim uspješnim projektima i certificiranim stručnjacima, koji prate nove trendove u razvoju tržišta i tehnologija. Drago nam je da je ovo još jedan projekt koji je uspješno realiziran u suradnji sa SAP-om. Pružanje vrhunskih usluga i rješenja poput ovog projekta, koji doprinose poboljšanju efikasnosti poslovanja i omogućuju korisnicima praćenje globalnih trendova, naš je stalni motiv i cilj.
– Zdravka Jakopec, direktorica SAP odjela S&T Hrvatska d.o.o.
Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Pridruživanje SAP-a Moj-eRačun mreži snažan je vjetar za naprednije hrvatsko gospodarstvo, ubrzavanje, moderniziranje i usklađivanje poslovnih procesa u domaćim tvrtkama s ostalim tvrtkama u zemlji i inozemstvu, budući da Mreža svojim korisnicima omogućuje razmjenu eRačuna u podatkovnom obliku pogodnom za automatsku obradu čime daje tvrtkama ne samo veću sigurnost, nego efikasnije poslovne procese i veće uštede kako bi se lakše izdvojili od konkurencije.

Kako to funkcionira u praksi, prvi je provjerio Večernji list, pilot korisnik eRačuna u SAP poslovnom okruženju u Hrvatskoj, a od 9. veljače i svi drugi SAP korisnici u Hrvatskoj imaju pristup Moj-eRačun Mreži te svojim kupcima mogu slati eRačune u podatkovnom obliku i time ubrzati i poboljšati vlastite poslovne proces, kao i odnose sa svojim kupcima.

Moderne tvrtke danas jednostavno i brzo usvajaju nove tehnologije, ako u njima vide pogodnost za sebe, stoga su puno otvorenije prihvatiti rješenja koja im s jedne strane nude veću sigurnost, a s druge efikasnije poslovne procese i veće uštede kako bi se lakše izdvojili od konkurencije. Na tragu te premise i eRačun je postao sinonim za rast i razvoj tvrtki – zaključak je s poslovnog doručka.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.