Prijenosna DVR auto kamera s noćnim modom po vrlo niskoj cijeni na TomTop webshopu

Fotografija članka: Prijenosna DVR auto kamera s noćnim modom po vrlo niskoj cijeni na TomTop webshopu

Pretražujući TomTop webshop pronašli smo vrlo zanimljivu i cjenovno povoljnu kameru DVR za automobile koja može snimati promet i koja ima ugrađeni noćni mod za snimanje po noći. Cijena joj je zaista smiješna.

Oglas

Ovu automobilsku DVR kameru za snimanje prometa si baš svi mogu priuštiti jer joj je cijena na samo 8,99$, što je manje od 60 kuna. Radi se o dodatku za automobile koji je sve češći i kod nas. Primjerice, u Rusiji je to gotovo redovna dodatna oprema u automobilima, a sve se češće koristi i u našem dijelu Europe. Nekada je to bio skupi dodatak koji su si mogli priuštiti samo oni u skupim automobilima i s puno novca, danas si to može priuštiti svatko, ama baš svatko.

Kamera ima nekoliko ključnih značajki na koje ćemo vas uputiti. Za početak recimo kako snima u HD rezoluciji od 1280 x 720 točaka i u širokom kutu od 120 stupnjeva, a sve to možete pratiti na 2,4 inčnom TFT LCD ekranu koji je smješten sa stražnje strane. Inače podržava microSD memorijske kartice do 32 GB.

U kompletu s kamerom ćete dobiti punjač (možete istovremeno snimati i puniti bateriju) i korisnički priručnik, ali i “suction cup” nosač s kojim ćete kameru pričvrstiti na vjetrobransko staklo, te je možete rotirati i podesiti kako bi uhvatili što veći kut snimanja. Posebno treba istaknuti infracrveno (IR) noćno snimanje tako da ćete moći snimati i promet dok se vozite i po noći. Isto tako, ugrađena je i “anti-shake” tehnologija tako da će slika biti mirnija čak i kada se provezete preko neravnih dijelova.

Ovo je definitivno vrlo koristan dodatak za automobil. Pronašli smo je na po sniženoj cijeni od samo 8,99$ što je jedna rudna pića s prijateljima u kafiću. Cijena je toliko niska da nećete platiti niti PDV.

Vrlo bogatu ponudu TomTop webshopa možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.