Prijelazna radionica E-learning akademije

Fotografija članka: Prijelazna radionica E-learning akademije

Za 62 polaznika upisanih u akademskoj godini 2009/2010, dvodnevna prijelazna radionica je prilika da se po drugi puta susretnu s kolegama iz "online klupe", ponove znanja stečena u prvom semestru i upoznaju se s novim tutorima koji će ih voditi kroz drugi semestar. Kroz specijalizirane sadržaje polaznici će imati prilike saznati i što ih očekuje u drugom semestru ,te se početi baviti temama specifičnima za uloge koje su odabrali. 

Od sadržaja valja izdvojiti zanimljivo predavanje prof. dr. sc. Maria Žagara, o zajedničkoj nastavi hrvatskog i švedskog fakulteta uz pomoć videokonferencija te uz korištenje niza drugih suvremenih alata koji omogućavaju suradnju i komunikaciju putem Interneta, kao i radionicu "Komunikacijske vještine u e-obrazovanju" pod vodstvom prof. dr. sc. Gorana Bubaša. Polaznicima će na prijelaznoj radionici biti prezentiran i E-learning laboratorij, skup resursa i alata razvijenih specijalno za E-learning akademiju koji stoje na raspolaganju polaznicima akademije.

E-learning laboratorij obuhvaća alate poput sustava za upravljanje ucenjem (LMS) Moodle, Ilias, A-tutor i Claroline, alata za ocjenjivanje, alata za izradu konceptualnih mapa, podcasting alata, wikija, bloga, e-portfolija, alata društvenog umrežavanja i označavanja i mnogih drugih.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.