Prezentacija E-learning akademije u Hrvatskoj gospodarskoj komori

Racunalo.com foto

Program E-learning akademije prvi je program u Hrvatskoj u kojem se cjelokupna nastava izvodi putem Interneta, osim tri radionice u učionici. Programi su razvijeni i izvode se u suradnji sa Sveučilištem British Columbia iz Vancouvera, Kanada.
Uvodnom radionicom, 18. listopada 2004. godine počela je nastava za 27 polaznika prve generacije programa E-learning Management dok je 07. ožujka ove godine počela nastava za 30 polaznika programa E-learning Tutoring i E-learning Course Design.
Najveća je novost pokretanje sva tri programa na hrvatskom jeziku koji s nastavom počinju 17. listopada 2005. godine.
Program E-learning Management omogućuje stjecanje vještina i znanja potrebnih za učinkovitu implementaciju e-learninga u visoko obrazovanje u Hrvatskoj. Namijenjen je srednjem menadžmentu te upravnim strukturama u obrazovnim ustanovama i odjelima koje su u ranoj fazi implementacije e-learninga ili tek planiraju uvesti tehnologiju u nastavne procese.
Program E-learning Tutoring omogućuje dobivanje i razvijanje specifičnih znanja i vještina potrebnih za uspješno komuniciranje s udaljenim polaznicima te za poticanje njihove interakcije i pružanje adekvatne pomoći polaznicima u njihovom sajostalnom radu. Namijenjen je profesorima, nastavnicima i trenerima, odnosno svima koji održavaju ili planiraju održavati nastavu u online okruženju.
E-learning Course Design program bavi se pitanjima važnim budućim autorima online edukacijskih sadržaja i nastavnih aktivnosti u online okružju te tehničkom i drugom osoblju koje osigurava podršku. Namijenjen je nastavnicima, tehničkom osoblju i drugom osoblju za podršku koji se žele baviti osmišljavanjem i razvijanjem online edukacijskih sadržaja i nastavnih aktivnosti.
Više informacija o programima E-learning akademije, uvjetima upisa i načinu izvođenja nastave moguće je pronaći na adresi .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.