Preuzmite Avast antivirus za Android (free)

Fotografija članka: Preuzmite Avast antivirus za Android (free)

Da bi bila zadovoljena oba uvjeta,  rješenje je korištenje nekog od antivirusnih programa.  Jedna od opcija može bit Avastova  inačica popularnog antivirusnog programa za Android platformu.  Program nudi različite vrste zaštite  što pomaže oko sigurnosti naših android  mobilnih uređaja. Najvažnije opcije uključuju:

  • Zaštitu  osobnih podataka s automatskim virus skenerom. Skeniranje uključuje instalirane aplikacije i sadržaje pohranjene na SD katici.
  • Upozorenja o zaraženim URL-ima, pa čak i firewall.
  • Daljinsko brisanje svih podataka, uključivanje alarma i zaključavanja telefona u slučaju gubitka ili krađe uređaja kroz „nevidljivu“ aplikaciju, a koju prema navodima proizvođača je  iznimno teško pronaći i onesposobiti na uređaju od strane lopova.  
Želite li isprobati ovaj antivirusni alat za svoj android mobilni uređaj, možete ga besplatno preuzeti  na Android Marketu. Ne zaboravite da program je u beti i da vjerojatno ima pogrešaka.
 
Link –  
 

 
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.