Pretplatite se na besplatne eNovine i VIVAX Smart Point X45 / X40 može postati baš vaš!

Fotografija članka: Pretplatite se na besplatne eNovine i VIVAX Smart Point X45 / X40 može postati baš vaš!

Prvi tjedan nagradnog natječaja i niste bili pretjerano vrijedni, što daje priliku svima koji se još nisu uključili – osvajanje VIVAX Smart Point X40 i X45 Dual SIM smartfona!

Oglas

Kako se približava Božić, božićni blagdani i novogodišnji praznici tako su mnogi svojim posjetiteljima ponudili vrijedne nagrade. Pretpostavljamo kako ste zato malo “disperzirani” i na druge sadržaje osim naših eNovina gdje možete osvojiti dva hrvatska smartfona, VIVAX Smart Point X40 i X45 – oba Dual SIM, te zgodnu web kameru – pretplatite se na besplatne eNovine!

Upravo zato što ovaj tjedan baš i niste bili vrijedni postoji velika vjerojatnost da vas netko u drugom i trećem tjednu prestigne i pokupi nagrade! Ne dajte se!

Ukratko ćemo ponoviti pravila iako vam sve piše na stranici . Dakle, sve što trebate je pretplatiti se na naše i čitati vijesti, odnosno klikati po linkovima. Više klikova, veća šansa za osvajanje nagrade. Napominjemo kako brojimo samo jedan klik po linku dnevno (primijetili smo kako su neki od vas uključili “automate” za klikanje, ali neće proći!).

Podsjećamo vas kako smo i prvi u Hrvatskoj VIVAX Smart Point X45 smartfon koji nas je ugodno iznenadio, a vrlo detaljnu recenziju možete pročitati na . Prilično zgodan smartfon, hrvatske proizvodnje i po država Dual SIM. A mi ih dijelimo čak DVA! Još uvijek ih itekako stignete osvojiti! Pretplatiti se možete upravo ovdje!

Pretplatite se na besplatne eNovine i poklanjamo vam VIVAX Smart Point X40 i X45 Dual SIM smartfone!

Što su eNovine i kakav sadržaj nude?
eNovine su vrsta newslettera, ali s drugačijim i bogatijim sadržajem. Ukoliko ste prezaposleni i ne stignete svakodnevno posjećivati naš portal i pratiti najatraktivnije tehnološke novitete, ne brinite! Pretplatite se i svakog vam petka na email šaljemo eNovine koje sadrže najčitanije tjedne novosti s Racunalo.com portala (laptopi, tableti, smartphone uređaji, testovi, poslovanje, sigurnost, Internet, softver, IT lifestyle…).

eNovine sadrže:
– najbolje vijesti s Racunalo.com portala objavljene u tekućem radnom tjednu
– pregled ICT evenata u narednom tjednu () – kvalitetnije planirajte svoj radni tjedan
– nagradni natječaji u kojima možete osvojiti vrijedne nagrade (ovaj puta čak dva smartfona!)

Što još čekate? Ne košta vas ništa, pretplatite se već sada na besplatne eNovine (nema nikakve registracije!), čitajte novosti i osvojite poklone! Pravila nagradnog natječaja nalaze se na .

Puno sreće igračima u ovom nagradnom natječaju, a za iduću 2014. godinu očekuju vas brojna nova iznenađenja, o da… :) Stay tuned… :)

Pretplatite se na besplatne eNovine i VIVAX Smart Point X45 / X40 može postati baš vaš!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.