Prestigio uređaje od sada možete servisirati i u MMM Agramservisu

Fotografija članka: Prestigio uređaje od sada možete servisirati i u MMM Agramservisu

Početkom listopada započela je suradnja tvrtki ASBIS Hrvatska i MMM Agramservisa, prema kojem od sada možete svoje omiljene Prestigio uređaje servisirati i u MMM Agramservisu.

Oglas

MMM Agramservis je postao ovlašteni servis za brand Prestigio u Republici Hrvatskoj što bi trebalo u prvom redu donijeti bolju podršku korisnicima, a isto tako i korist objema tvrtkama te prije svega poboljšati servisnu uslugu korisnicima Prestigio proizvoda.

Dakako, korisnicima je pored novog  partnera dostupna i servisna usluga kod , Miškinina 7, 10000 Zagreb, koja i dalje ostaje u servisnoj mreži Prestigio branda na području RH.

Podsjećamo kako je Prestigio postao etablirani multinacionalni IT brand koji u više od 75 zemalja diljem svijeta nudi vrhunsku, state-of-the-art tehnologiju po pristupačnim cijenama. Okosnicu Prestigio ponude čine tablet računala, pametni telefoni, navigacije, e-čitači, DVR kamere i ostala popratna oprema i periferija.

MMM Agramservis je najveći multibrand servisni centar u ovom dijelu Europe. Matična tvrtka je u Hrvatskoj, a osim na domaćem tržištu, posluje i u devet zemalja regije. Tvrtka je svojim radom i rezultatima zaslužila povjerenje za ovlašteno servisiranje većine poznatih brandova mobilnih telefona i tableta, uključujući i računala te prijenosna računala.

Prestigio uređaje od sada možete servisirati i u MMM Agramservisu

U MMM Agramservisu možete servisirati i slijedeće uređaje:
– Apple
– HTC
– Samsung
– Sony
– iPhone
– ZTE
– Blackberry
– Huawei
– LG
– Motorola
– Novatel Wireless
– Option Wireless
– Evolve
– CAT
– 4G
– Gigaset
– My phone
– Prestigio

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.