Prestigio MultiPhone 5430 s Intel tehnologijom predstavljen na Intel Solutions Summitu

Fotografija članka: Prestigio MultiPhone 5430 s Intel tehnologijom predstavljen na Intel Solutions Summitu

Prestigio je predstavio potpuno drugačiji uređaj koji bi mogao obilježiti novu eru u Prestigio smartphoneima. Novi MultiPhone 5430 premijerno je predstavljen na Intel Solutions Summitu u Dublinu.

Oglas

Intel Solutions Summit (ISS) je Intelov najveći partnerski događaj gdje mnoštvo tvrtki iz svih dijelova svijeta svjedoče najnovijim trendovima u IT industriji, imaju mogućnost isprobati nadolazeće tehnologije te podijeliti iskustva s vodećim Intelovim stručnjacima i partnerima iz IT branše.

Tokom ovog važnog događanja, Intel je svijetu i mnogobrojnoj publici predstavio svoju novu perjanicu iz nadolazeće palete Prestigio mobilnih telefona – MultiPhone 5430, a koji radi na sofisticiranoj Intel tehnologiji koja pruža brzi pregled web sadržaja, brzo pokretanje mnoštva aplikacija te najlakši multitasking dosad. Jednim klikom kreirajte i dijelite briljantne fotografije i video zapise zahvaljujući HD kameri od 8MP, do 8 fotografija u sekundi. U kombinaciji s uglađenom reprodukcijom svih vaših sadržaja, vaš telefon postaje osobni multimedijalni centar kojeg stalno nosite sa sobom.

Korisnici se također mogu veseliti najboljem igraćem iskustvu s potpuno integriranom grafikom za bogati 3D doživljaj, realističnim prikazom sadržaja i fantastičnim odzivom na sve vaše podražaje. S li-Ion baterijom od 2000mAh i optimiziranim Intelovim procesorom sad možete nesmetano uživati u još dužim razgovorima i igraćim seansama.

Ovo strateško partnerstvo između Prestigia i Intela je prvi veliki korak prema još boljim i atraktivnijim Prestigio uređajima u bliskoj budućnosti koji polako osvajaju čitav svijet.

Dolazak navedenog modela na hrvatsko tržište se očekuje u drugoj polovici mjeseca svibnja, 2013.godine.

Prestigio MultiPhone 5430 s Intel tehnologijom 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.