Prestigio MultiBoard premijerno predstavljen partnerima i hrvatskim novinarima

Fotografija članka: Prestigio MultiBoard premijerno predstavljen partnerima i hrvatskim novinarima

Asbis Hrvatska je danas u postorijama Microsofta Hrvatska predstavio novi proizvod od kojeg očekuju odličan odaziv, a to je Prestigio MultiBoard.

Oglas

Ukratko rečeno, radi se u stvari o prezentacijskim ekranima velikih dijagonala od 42 inča (107 cm) do čak 84 inča (213 cm) koji su interaktivni i imaju bogatu multimediju. U stvari, mogli bismo reći kako je Prestigio MultiBoard i veliko interaktivno računalo, jer se u pozadini (i to doslovno) nalaze PC računala pokretana 2-jezgrenim Intelovim Core i5-3210M procesorima na 2,5 GHz iz 3. generacije (Ivy Bridge), koji imaju integriranu Intel HD 4000 grafiku, 4 do 8 GB RAM-a, te tvrde diskove od 500 GB do 1 TB.

Treba spomenuti kako Prestigio MultiBoard ekrani imaju rezoluciju od Full HD (1920×1080 točaka), dok najveći model od 84 inča ima Ultra HD rezoluciju od 3840×2160 točaka. Ekran je prevučen čvrstim staklom (steel glass) i ima TFT Active Matrix matricu, što znači da ima široki kut gledanja i može se odlično vidjeti iz svih kutova. Važno je spomenuti i kako podržava multitouch u 6 točaka, što znači da istovremeno može po ekranu “tapkati” do šest ljudi / studenata / učenika.

Prestigio MutiBoard premijerno predstavljen partnerima i hrvatskim novinarima

Zanimljiva stvar kod Prestigio MultiBoard uređaja je što vam je za početak korištenja potrebna samo jedna utičnica, sve ostalo možete odraditi preko Wi-Fi veze. No, ako imate potrebe spojiti ga na druge uređaje, za to će poslužiti pregršt ulaza i izlaza koji su smješteni sa stražnje strane ploče. Isto tako, predinstalirano je i nekoliko vrlo korisnih aplikacija koje će vas na jednostavan način uvesti u rad s Prestigio MultiBoard uređajem i koje su u konačnici vrlo jednostavne za korištenje.

Sama primjena Prestigio MultiBoard uređaja je vrlo široka – u prvom redu imaju vrlo velike edukacijske mogućnosti u školi, što možete kombinirati i s tablet uređajima. Statistika kaže kako se korištenjem nove tehnologije osjetno povećava i pažnja učenika, što se u konačnici reflektira i s boljim ocjenama.

Druge velike primjene Prestigio MultiBoard uređaja su svakako u konferencijskim sobama i dvoranama, hotelima, maloprodajnim dućanima, zračnim lukama, postajama i kolodvorima, te na svim mjestima gdje se može obavljati neka od vrsta oglašavanja i objavljivati informacije.

U nastavku ćete na slikama detaljnije vidjeti podatke o Prestigio MultiBoard uređaju, a mi ćemo samo spomenuti kako se maloprodajne cijene kreću od 26.600 kuna (42 inča) do 89.000 kuna (84 inča). Više informacija potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.