Prestigio MultiBoard LED ekrani i softver za obrazovne institucije, urede i javna mjesta

Fotografija članka: Prestigio MultiBoard LED ekrani i softver za obrazovne institucije, urede i javna mjesta

Prestigio MultiBoard je novo kompanijino rješenje na području edukacije i poslovne učinkovitosti. Upravo su predstavili svoju novu liniju za obrazovne institucije, urede i javna mjesta.

Oglas

Prestigio MultiBoard je u stvari niz LED ekrana različite veličine, s brojnim softverskim rješenjima koje vam omogućuju izvrsno iskustvo predavanja, pisanja, crtanja, interaktivnog marketinga i bežične komunikacije između pametnih telefona i tablet računala.

Prestigio MultiBoard se fokusira na:
•    Obrazovne, zdravstvene i ine institucije
•    Poslovne skupove, konferencije
•    Digitalno označavanje i oglašavanje

Prestigio MultiBoard je sve-u-jedan PC rješenje s velikim interaktivnim LED ekranom i MultiTouch tehnologijom, pogonjen Intel Core i5 tehnologijom i Windows 7 ili 8 OS-om. Dostupan je u sljedećim veličinama:
•    42” (106 cm), 55” (140 cm), 65” (165 cm), 70” (178 cm) s Full HD display rezolucijom
•    84” (214 cm) s 4K Ultra HD resolution (3840×2160 pixels)

Prestigio MultiBoard All-in-One PC je nije samo hardver. Kućište skriva raznovrsan softver pomoću kojega ćete raditi i informirati brže i učinkovitije nego dosad. Nema više monotonih ploča, papira, projektora, pratećeg PC-a – Prestigio MultiBoard donosi boju, sliku, zvuk, interakciju I dinamiku u jednom jedinom uređaju.

Softver uključuje set predinstaliranih aplikacija koje su razvijene posebno za Prestigio MultiBoard. Intuitivan I efektivan, softver sadrži Prestigio EasiNote (link to the website), Prestigio EasiMeeting, Prestigio Easishow i Prestigio EasiSign. Pomoću ovih programa se poslovanje i komunikacija dižu na jednu novu razinu, brišući barijeru između izlagača i publike. Brzo otvarajte i prilagođavajte dokumente situaciji i potrebi u realnom vremenu. Pisanje je tako jednostavno i prirodno da cete naprosto uživati u svakom trenutku prezentacije i interakcije sa svojom publikom, imate sasvim novo korisničko iskustvo.

mClass aplikacija – Prestigio MultiBoard bežično kominicira s Prestigio MultiPad I MutiPhone uređajima ili bilo kojim drugim Android uređajem, potičući što bolju komunikaciju između predavača i studenata.  Interaktivno testiranje cijelog razreda gdje studenti predaju odgovore putem Android uredjaja rapidno ubrzava prikupljanje podataka i analizu istih.

‘’Prestigio je uvijek maksimalno posvećen svom primarnom cilju, a to je ponuda najmodernijih tehnoloških rješenja svim tržišnim segmentima. MultiBoard donosi novu dimenziju u poslovanju, edukaciji i oglašavanju. Kao i uvijek dosad, po vrlo prihvatljivoj cijeni.’’, rekao je ASBIS CEO Sergei Kostevitch.

Više informacija potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.