[Preporučujemo ] McAfee Social Protection, nova Facebook aplikacija i servis, štite privatnost naših fotografija

Fotografija članka: [Preporučujemo ] McAfee  Social Protection, nova Facebook aplikacija i servis,  štite privatnost naših fotografija

McAfee je objavio Beta inačicu McAfee Social zaštite , novu aplikaciju dizajniranu da bi zaštitila naše Facebook fotografije od neovlaštenog korištenja, odnosno dijeljenja bez naše dozvole.

Oglas

Softver je dostupan kao Facebook aplikacija u obliku plug-in za najpopularnije preglednike. Osim što sprječava dijeljenje naših fotografija, sprječava ispis ili neovlašteno preuzimanje istih i hvatanje screenshotova slika.

 

Tako možemo odabrati prijatelje s koji mogu imati pristup fotografijama što je posebno korisno za djecu i mlađe tinejdžere koji ponekad zaborave na ažuriranje postavki privatnosti. Jednostavno, samo odabrani prijatelji mogu vidjeti fotografije.

Kada korisnici uploadaju fotografije zaštićene kroz primjenu, datoteke se ne spremaju na McAfee platformama, nego na Facebook poslužiteljima. Više informacija na mrežnoj adresi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.