Preko Skypea pošaljite video za Valentinovo – dan zaljubljenih

Fotografija članka: Preko Skypea pošaljite video za Valentinovo – dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih se približio, sutra je jedan od najljepših dana za zaljubljene širom svijeta. U stvari, slavit će se cijeli vikend. I Skype je omogućio slanje vaših “zaljubljenih” video uradaka za Valentinovo.

Oglas

Poslati neku video poruku svojoj voljenoj osobi, zašto ne? Možda je to nešto malo drugačiji format, ali je slično kao poslati SMS poruku, neki emoji ili slično. Ipak, ovo je video. Pokažite se kakvi ste i što mislite o onoj “drugoj strani”, što im želite reći ili poručiti za dan zaljubljenih.

Video čestitke šaljete slično kao i druge čestitke u Skypeu koje ste vjerojatno slali za božićne blagdane. Osim što možete snimiti video, možete ga začiniti raznim filterima, a kako bi on bio zanimljiviji… ako mislite da sami niste dovoljno zanimljivi :)

Uglavnom, malo se poigrajte mogućnostima. Ovisno na kojoj ste platformi – Android, iOS, Windows, u svim slučajevima potražite “srce” negdje u aplikaciji, a sve dalje ćete znati i sami, za to vam valjda ne trebaju upute… :)

Ako vam baš i trebaju, nešto više možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.