Pregršt kupona za popust u svibnju na GearBest webshopu!

Fotografija članka: Pregršt kupona za popust u svibnju na GearBest webshopu!

Treba li vam nešto posebno objašnjavati? Posebna akcijska stranica na GearBestu se zove Magical May Coupon Deals, a tijekom ovog mjeseca donosi hrpu proizvoda po cijenama sniženim od 8-21%. Naravno, nije to sve, kod nas nikad to nije :)

Oglas

Sama je ponuda raspoređena po posebnim kategorijama, a kako bi se lakše snalazili. Ono što je zajedničko svima je kako za sve proizvode postoji kuponski popust, odnosno posebno je naznačen kuponski kod koji svakako preporučujemo upisati jer će se cijena automatski sniziti za pripadajući postotak. Ako vam se ne čita dalje, sve to možete pronaći na posebnoj .

Prva kategorija su pametni telefoni od kojih bi istaknuli novi Xiaomi Mi 6, LeEco Le Max 2, ali i jeftini Oukitel C5, kao i odlični Vernee Thor E s jakom baterijom. Slijedeća se kategorija odnosi na tablet PC uređaje, odnosno hibride i 2-u-1 uređaje. Ponuda je vrlo bogata i ima odličnih uređaja poznatih imena kao što su Lenovo, Teclast, Chuwi, Voyo i drugi.

Kategorija potrošačke elektronike je zanimljiva jer se uvijek pronađu neke korisne “điđe-miđe”, primjerice VR naočale za ispod 10$, originalne Xiaomi  slušalice, pametne narukvice i akcijske kamere. Slijedeće dvije kategorije su vrlo slične, a odnose se na računalnu i mrežnu opremu, te elektroniku i alate, uvijek se može pronaći nešto zgodno po popularnim cijenama.

Kategorija je puno, proizvoda je puno, tako da će vam trebati vremena sve pregledati. Ne zaboravite kliknuti i na “View More” :) Ima tu i opreme za automobile i motore, igračaka i letećih dronova, proizvoda za zdravlje i ljepotu, te kuću i vrt. Mnogi vole i LED svjetiljke i prateću opremu, kao i pametne satove, a ima i opreme za sportaše i druge sitnice.

Sve se to nalazi na istoj .

I to nije sve. Na kraju akcijske stranice s kuponskim popustima ćete vidjeti linkove na još neke akcijske stranice, pa preporučujemo da ih također pogledate. Puno povoljnijih mogućnosti za svibanj… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.