Predviđanje na znanstvenim osnovama?

Racunalo.com foto

Ovakva metoda je već znanstveno dokazana u svijetu i ovdje se nikako ne radi o proricanjima, crnoj magiji ili sličnim znanstveno neprihvatljivim predviđanjima.


Kako funkcionira?
RekaoSamTi.com poziva svakoga od Vas da se besplatno registrira i unese svoje prvo predviđanje. Ako se predviđanje stvarno dogodi, kao što se i predvidjeli – svima slobodno recite “Rekao sam ti”! Pokretač i vlasnik servisa  je agencija “Marketing odjel”.


“RekaoSamTi.com je nova vrsta internetskog servisa. On je istovremeno i društvena igra i ozbiljan alat za znanstveno predviđanje događaja. Druženjem korisnika na servisu dobiti ćemo korisničku snagu koja će s vremenom sve točnije i točnije predviđati događaje, a kasnije ćemo naše usluge ponuditi gospodarstvu i politici”, izjavila je Ivana Pavelić, glavna urednica servisa RekaoSamTi.com.


Specifični softver za servis RekaoSamTi.com napravio je razvojni tim tvrtke Internet Softver na vlastitoj razvojnoj platformi AdminMax.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.