Predstavljena Disaster Recovery i Business Continuity softverska rješenja

Fotografija članka: Predstavljena Disaster Recovery i Business Continuity softverska rješenja

Comping je na posebnom eventu predstavio suradnju s tvrtkom Zerto, kao i nova Disaster Recovery i Business Continuity softverskim rješenja i usluge.

Oglas

Hrvatska ICT tvrtka, nagrađivana za vlastita rješenja u segmentima virtualiziranih podatkovnih centara i računarstva u oblaku, početkom godine započela je suradnju s tvrtkom Zerto a danas je ta suradnja i službeno predstavljena.

Tvrtku Zerto, njen portfelj i postojeće korisnike predstavio je Stas Levitan, predstavnik tvrtke za CEE i CIS regiju. Rješenja tvrtke Zerto omogućuju kontinuiranu replikaciju i disaster recovery, te su dizajnirana specifično za virtualiziranu infrastrukturu i računarstvo u oblaku. Inovativna rješenja poput Zerto Virtual Replication za replikaciju Tier 1 aplikacija potpuno zamjenjuju tradicionalna array-bazirana rješenja te su proteklih godina osvajala niz stručnih nagrada poput one Cloud Industry Forum-a na UK Cloud Awards, kao i za Storage virtualization produkt godine na SVC Awards te dva puta za redom kao produkt godine po izboru Storage Magazina.

Ove smo godine odlučili ojačati našu ponudu rješenja i usluga u domeni sigurnosti, a Zerto smo prepoznali kao odličnog partnera u području Disaster Recovery te Business Continuity rješenja. Potrebe naših korisnika i tržišta traže inovativna i povoljna rješenja, a Zerto kao dokazan proizvođač upravo takvih rješenja, izvrsno odgovara na izazove i probleme koje smo na tržištu prepoznali.
– Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga

Zerto je na globalnom tržištu prisutan od 2010. godine. Tvrtka je unazad 3 godine narasla s 50 na 300 zaposlenih, a iduće godine u planu je proširenje na ukupno 500 zaposlenih. U Hrvatskoj i zemljama regije prisutni su nešto više od godinu dana gdje unatoč relativno kratkoj prisutnosti nižu uspješne projekte i implementacije svojih proizvoda.

Dosadašnji način disaster recovery procedure podrazumijeva tradicionalno razmišljanje i pristup, dok Zerto nudi odmak od takvog načina primjene. Usmjeren prema virtualiziranom i računarstvu u oblaku, naši proizvodi mijenjaju paradigmu. Neovisne o hardverskoj infrastrukturi, primjene naših rješenja rezultiraju odličnim rezultatima SLA-ova. Tehnologija pomoću koje korisnici obavljaju replikaciju ili migraciju dizajnirana je tako da zadovoljava potrebe i rješava izazove korisnika ne samo danas, već i u budućnosti.
– Stas Levitan prilikom današnjeg predstavljanja

Josip Cvjetković, voditelj odjela infrastrukturnih rješenja u Compingu, prisutnima je pojasnio razne scenarije primjene Zerto softverskih rješenja te je demonstrirao načine upravljanja tim rješenjima. Sveučilišni računski centar također je bio zastupljen na predstavljanju kroz prikaz implementacije rješenja odnosno osiguravanje oporavka od posljedica katastrofe u virtualiziranoj okolini.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.