Predstavljen Samsung Omnia M – jeftin Windows Phone

Fotografija članka: Predstavljen Samsung Omnia M – jeftin Windows Phone
Naravno da  niža cijena znači  i niže specifikacije.  Njegove specifikacije uključuju: 4-inčni Super AMOLED zaslon, 1GHz procesor,  384 MB RAMa, 5MP leću kamere s bljeskalicom  i bateriju od 1500 MAH.   S obzirom na memoriju uređaja vjerojatno dolazi sa Windows Phone Tango inačicom mobilnog operativnog sustava koja podržava uređaje s niskom memorijom. Dimenziije uređaja su  121.6 x 64.1 x 10.2 mm i teži 119 grama.  Prednje područje okruženo je zakrivljenom srebrnom trakom.
 
 
Omnia  M dolazi s poboljšanom uslugom   Story , koja se koristi za razmjenu sadržaja između članova obitelji.  Tu je i Chaton,  komunikacijskih usluga iz Samsunga koja je nedavno došla i na BlackBerry uređaje.  Omnia M stavlja veliki naglasak na multimedijalne aplikacije poput AllShare, za streaming  filmova, igara i sl sadržaja  preko Wi-Fi s DLNA. Uređaj se očekuje na europskom tržištu tijekom ljeta.
 
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.