Predstavljamo vam odličan servis IT opreme ZagIT Sistemi iz Zagreba

Fotografija članka: Predstavljamo vam odličan servis IT opreme ZagIT Sistemi iz Zagreba

Ovih dana smo naletjeli sasvim slučajno na jedan “mali” servis zbog naših potreba za zamjenom LED ekrana i manjih problema sa pisačem Brother, a krajnji rezultat je bio izuzetno pozitivan.

Oglas

Zbog takvih iskustava, a po informacijama do kojih smo došli i ostali korisnici su zadovoljni brzinom, kvalitetom i na kraju cijenom njihovih usluga, smo odlučili malo porazgovarati sa jednim od osnivača ove tvrtke. Zoran Vujčić je direktor i vlasnik ove tvrtke te nam je u kratko ragovoru predstavio povijest, te nas proveo kroz dio servisa gdje se servisiraju razni IT uređaji, a veliki dio se radi i na terenu.

Tvrtka ZagIT Sistemi d.o.o., osnovana je 2008. godine sa sjedištem u Zagrebu. Primarna djelatnost tvrtke je servis i prodaja informatičke opreme i rezervnih dijelova. Ovlašteni je servis za Epson i Brother uređaje, ali rade i ostale marke računala i pisača kao što su HP, Lenovo, Acer, Asus i ostali. Svi serviseri su certificirani i vrlo iskusni, jer su već i godinama prije osnutka tvrtke Zagit sistemi svoje iskustvo stekli u nekima od poznatih servisa.

“Osim znanja i iskustva svojim kupcima nudimo ugodno i prijateljsko okruženje te pokušavamo svakom izaći u susret koliko je god to moguće. Za kupce je dobro što je firma praktično u centru grada, u zoni tramvaja, a ima i vlastiti parking tako da je lako dostupna.
– Zoran Vujčić, vlasnik tvrtke ZagIT Sistemi d.o.o.
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.