PraviPosao.hr – novi hrvatski portal za traženje posla

Fotografija članka: PraviPosao.hr – novi hrvatski portal za traženje posla

PraviPosao.hr - novi hrvatski portal za traženje posla

Portal posloprimcima nudi pregled objavljenih oglasa u više od 30 kategorija, te slanje online prijava bez registracije. Tražilica poslova je jednostavna za korištenje i omogućava pretragu baze oglasa za posao po više kriterija poput naziva radnog mjesta, mjesta rada ili poslodavca. Korisnici mogu klikom miša podijeliti sadržaj oglasa sa prijateljima na Facebooku ili Twitteru, a potpuna integracija sa poslovnom mrežom Linkedin omogućava im da provjere tko je od njihovih poslovnih kontakata zaposlen u tvrtci koja je objavila oglas.

"Iznimno smo zadovoljni što danas imamo priliku i službeno pokrenuti PraviPosao.hr. Ovim portalom želimo maksimalno pojednostaviti proces traženja i prijave za posao, a poslodavcima omogućiti besplatan i učinkovit online alat za oglašavanje slobodnih radnih mjesta. Ovo je tek prvi korak, u pripremi su brojne novosti i vjerujemo da će korisnici biti ugodno iznenađeni s daljnjim razvojem", istaknuo je Jasmin Hadžić, osnivač i voditelj portala.

U ovim teškim ekonomskim uvjetima, poslodavcima će biti zanimljivo saznati da mogu besplatno objaviti oglas za slobodno radno mjesto u trajanju do 30 dana! Objava oglasa ne zahtijeva otvaranje korisničkog računa. Sve online prijave na objavljeni oglas automatski se dostavljaju poslodavčevu email adresu.

"Svakako da cijeli koncept predstavlja svojevrsnu novinu na domaćem online tržištu rada. Naslovnica je čista,pregledna i iznimno jednostavna za korištenje. Izbacili smo sve nepotrebne korake i silne formulare koji uduzimaju vrijeme,a poslodavcima omogućili značajne uštede budžeta putem besplatnih oglasa i dodatnih oglašivačkih usluga po atraktivnim cijenama” dodao je Hadžić.

PraviPosao.hr je u stopostotnom vlasništvu tvrtke Media Vertigo d.o.o. ,a dostupan je na web stranicama .

PraviPosao.hr - novi hrvatski portal za traženje posla

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.