Poznata Youtuberica Milica Perić a.k.a KovalskA ekskluzivno govori za naš portal

Fotografija članka: Poznata Youtuberica Milica Perić a.k.a KovalskA ekskluzivno govori za naš portal

Nedavno smo posjetili Beograd i uhvatili smo priliku otići u prostorije Balkan Tube Space gdje se mogu susresti jedni od najboljih YouTubera iz regije.

Oglas

Tamo smo snimili dva video intervjua sa dvoje predstavnika YouTube scene u Srbije, a u ovom videu možete vidjeti razgovor u kojem nam je gošća bila Milica Perić a.k.a KovalskA. Milica je mlada djevojka koja je, kako je sama rekla, ušla u snimanje video klipova za iz čiste dosade, tj. imala je previše slobodnog vremena. Kako se voljela igrati SimCity igru tako joj je sinula ideja kako bi mogla snimati kako igra i olakšala igranje drugima koji bi to gledali i sami pokušavali isto.

Osim gameplaya na kanalu se mogu naći i razni tutorijali sa kuhanje, unboxing i kratke recenzije uređaja koje je dobivala na test. Nakon nekoliko godina aktivnog postavljanja videa na svoj YouTube kanal došla je vrlo velike popularnosti koja se, nakon 4 godine od stvaranja kanala, popela na broj 214.850 pretplatnika. U razgovoru nam je otkrila neke smjernice kojih bi se trebali držati svi koji bi željeli baviti se ovim sada već poslom.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.