Pozitivno i odgovorno roditeljstvo na novom portalu Roditelji.hr

Fotografija članka: Pozitivno i odgovorno roditeljstvo na novom portalu Roditelji.hr

Posjetiteljima na Roditelji.hr pruža se velik broj informacija i savjeta iz raznovrsnih izvora kako bi oni sami mogli odlučiti što će primijeniti  prilikom odgoja vlastite djece, a posebna pažnja posvećuje se zajednici samih roditelja koje portal okuplja s ciljem međusobnog druženja virtualno, ali i u stvarnom životu. Veliki naglasak na informacijskom dijelu portala stavljen je na dijeljenje iskustava, pa tako sve majke, očevi, tete, bake, djedovi  i svi oni koji su se našli u brojnim roditeljskim situacijama mogu pomoći korisnim savjetima i iskustvima.

Roditelji na portalu mogu sudjelovati u raspravama na forumu, pisati blogove, kreirati vlastite profile, grupe i međusobno se družiti. Neki od poznatijih blogera koji pišu za Roditelji.hr su i Domagoj Jakopović poznatiji kao Ribafish te Zrinka Pavlić.

Prije službenog pokretanja portala Roditelji.hr, organiziran je kreativni natječaj „Dajte djeci fotiće u ruke“ tijekom kojeg je pristiglo čak 449 fotografija od kojih su posjetitelji izabrali najbolje, odnosno one koje su najkreativnije prenijele dječje vizije vlastitih obitelji.  

Roditelji.hr predstavlja portal nove generacije koji odgovara na potrebne modernih roditelja koji žele biti pozitivni, informirani i odgovorni te se povezati kako bi se međusobno družili ili pomogli jedni drugima. Posjetitelji i korisnici se potiču na uključivanje u rasprave, dijeljene iskustva, stvaranje sadržaja jer portal ne nudi gotova rješenja, već daje sve potrebne informacije budući da odluku ostavlja na samim roditeljima.

Provjerite na adresi .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.