PowerCube strujni razdjelnik i za brzo punjenje smartfona u prodaji na Microteam webshopu

Fotografija članka: PowerCube strujni razdjelnik i za brzo punjenje smartfona u prodaji na Microteam webshopu

Dva su modela PowerCube utičnica koje su nam privukle pažnju – prva je obična s 5 standardnih utičnica, a druga nam je puno zanimljivija jer ima i dva utora za brzo punjenje smartfona.

Oglas

Obje ove “moćne” utičnice smo pronašli u prodaji na , a zaljubili smo se u njih na prvi pogled iz dva razloga. Prvi je odmah vidljiv – ovakvim “kockastim” dizajnom riješen je problem klasičnih višestrukih utičnica u koje ćete vrlo teško spojiti različite tipove ispravljača, pogotovo one veće, uvijek ostane neka utičnica neiskorištena. A drugi smo razlog otkrili tek kasnije – ovaj inovativni strujni razdjelnik dobitnik je i pobjedničke reddot nagrade za dizajn 2014. godine. A znate li da ove moćne “kockice” možete spajati jednu u drugu i dobiti još utičnica? :)

Inače, pozadinska priča oko ovih utičnica je vrlo zanimljiva. Grupa diplomanata za industrijski dizajn na tehnološkom sveučilištu Delft u Nizozemskoj primijetili su kako su korisnici frustrirani nepraktičnim “duguljastim” strujnim razdjelnicima. Odlučili su primijeniti svoje znanje u praksi i napravili su ovo što vidite – PowerCube razdjelnike za koje su nagrađeni i reddot dizajnerskom nagradom. Jednostavna rješenja su često i najbolja… :)

Osim što je izuzetno funkcionalan i praktičan, PowerCube strujni razdjelnik je istovremeno i dizajnerski moderan, a nije teško zaključiti kako zauzima vrlo malo mjesta te u potpunosti možete iskoristiti sve njegove utičnice. Jednostavniji model je koji ima 5 utičnica, svaka s jedne strane ove “moćne kocke” (250V/16A, 3680W). Cijena ove utičnice je samo 80 kuna, čak i niža nego na službenim stranicama.

Drugi model nam je čak i zanimljiviji. Radi se o modelu , a ove oznake govore kako ima 4 klasične utičnice (250V/16A, 3680W), dok se s prednje strane nalaze dvije USB utičnice za brzo punjenje mobilnih uređaja kao što su tableti i pametni telefona (5V/2.1A). Cijena ove utičnice je samo 120 kuna, također niža nego na službenim stranicama.

U nastavku imate i dva zgodna video priloga koja će vam pokazati koliko su zaista praktične ove utičnice, a samo ćemo vas podsjetiti kako ih već sada možete kupiti na po vrlo povoljnim cijenama i uz 2-godišnju garanciju.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.