Power Bank punjive baterije s vrlo povoljnom cijenom na Microteam webshopu

Fotografija članka: Power Bank punjive baterije s vrlo povoljnom cijenom na Microteam webshopu

Punjive baterije većeg kapaciteta ili kako ih često zovemo “Power Bank” baterije su nešto što je u današnje vrijeme nezaobilazni dodatak. Pronašli smo pregršt zanimljivih modela na Microteam webshopu.

Oglas

Power Bank punjive baterije možete koristiti za punjenje svih uređaja koji podržavaju USB standard. Tako možete puniti pametne telefon, tablete, pametne satove i narukvice, kao druge mobilne uređaje. Velik izbor kvalitetnih punjivih baterija možete pronaći na , gdje vidimo kako je mnogim modelima snižena cijena.

Ovisno o vašim potrebama, kapaciteti Power Bank baterija se kreću od 2600 mAh pa sve do 12000 mAh. Upravo je nas zanimala ova najveća (model DP633) čija je cijena na sniženju tek 165 kuna što je itekako vrlo povoljna cijena, ili možete odabrati za nijansu slabiji model od 10000 mAh (model DP612) čija je cijena tek 135 kuna. Sve modele koje možete vidjeti na slikama niže nalaze se u ponudi popularnog domaće webshopa.

Ono što nam se odmah svidjelo na ovoj Power Bank bateriji, a koju smo si zbog vrlo povoljne cijene priuštili u bijeloj boji, njezin je dizajn, odnosno vanjski izgled. Naime, baterije ovog tipa obično su debeljuškaste i poprilično teške, što nije slučaj s našim DP633 modelom koji je vrlo tanak i elegantan. Čak bi netko mogao pomisliti kako se radi o pametnom telefonu.

Kućište baterije je plastično, a uokvirena je u kožni etui koji joj odlično stoji. Na bateriji u gornjem lijevom dijelu vidimo četiri male rupice koje su u stvari LED indikatori napunjenosti baterije – ako je potpuno puna rade sve četiri LED-ice, ako je pri kraju radi samo jedna.

Ono što nam se možda i najviše sviđa je činjenica što podržava brzo punjenje smartfona, što možete vidjeti i i na okviru same Power Bank baterije u donjem lijevom uglu. Brzo punjenje radi u oba smjera – kada punite Power Bank bateriju tada se puni s 5V/2A, a kada punite neki smartfon ili tablet možete puniti brzinom do 5V/2.1A. I malo matematike – naš Power Bank DP633 od 12000 mAh može gotovo 4 puta napuniti bateriju od pametnog telefona.

Sve u svemu, Power Bank DP633, ali i ostali modeli koje možete vidjeti na slikama niže, odličan su dodatak vašem mobilnom uređaju zbog svojih malih dimenzija, male težine i vrlo modernog izgleda tako da će se zasigurno svidjeti i ljepšem spolu. U ponudi je pregršt različitih modela Power Bank baterija raznih kapaciteta, veličina, oblika i boja, a kompletnu ponudu možete vidjeti na . Svakako ih posjetite i pregledajte kompletnu ponudu, ima za svakoga ponešto :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.