Povratni poziv i Virtualni tehničar nove usluge Hrvatskog Telekoma

Fotografija članka: Povratni poziv i Virtualni tehničar nove usluge Hrvatskog Telekoma

Nove usluge korisničke podrške Hrvatskog telekoma trebale bi ubrzati i pojednostaviti rješavanje korisničkih zahtjeva.

Oglas

Hrvatski Telekom kontinuirano ulaže napore na razvoju novih usluga za svoje korisnike, a posebnu pozornost pridaje korisničkoj podršci koja u svako doba dana ili noći stoji na raspolaganju korisnicima za informacije, savjet, pomoć ili otklanjanje problema. Nove usluge HT-a, Virtualni tehničar i Povratni poziv, korisnicima pružaju potpunu samostalnost i slobodu izbora te pritom štede njihovo vrijeme.

Za korisnike koji žele razgovarati s agentom u Korisničkoj podršci, no nisu u mogućnosti ili jednostavno ne žele čekati na javljanje agenta kod poziva, Hrvatski Telekom nudi potpuno besplatnu uslugu Povratni poziv. U trenutku kada korisnik nazove korisničku podršku, ukoliko je vrijeme čekanja do javljanja agenta dulje od 60 sekundi, korisnik će dobiti informaciju o tome koliko je procijenjeno vrijeme čekanja te mu se tada nudi i opcija Povratnog poziva. Ako se korisnik odluči na tu opciju, Korisnička podrška će mu uputiti poziv za onoliko vremena koliko bi proveo na telefonu čekajući na javljanje agenta. Zahvaljujući usluzi Povratni poziv korisnici se mogu posvetiti drugim stvarima dok čekaju na razgovor s agentom korisničke podrške HT-a. Prednosti ove usluge prepoznaje sve veći broj korisnika koji se odlučuje na Povratni poziv, umjesto čekanja na liniji.

Uz novu uslugu Virtualni tehničar korisnici na brz i jednostavan način mogu riješiti poteškoće s korištenjem smartphonea, tableta, prijenosnog ili osobnog računala upotrebom programa za podršku na daljinu. Ova funkcionalnost dostupna je putem Moj Telekom portala i Moj Telekom HR mobilne aplikacije za pametne telefone te korisnici više ne trebaju čekati javljanje agenta ili dolazak tehničara u dom, već smetnju mogu riješiti brzo i jednostavno u svakom trenutku uz pomoć virtualnog tehničara. Virtualni tehničar u samo nekoliko trenutaka rješava smetnje na MAXadsl, MAXtv, MAXtv SAT ili HALO usluzi te se samostalno spaja i provjerava modem ili MAXtv prijamnik korisnika, izvršava potrebne izmjene postavki te ponovno uključuje uređaje. Virtualnog tehničara moguće je pokrenuti i putem fiksnog telefona pozivom prema korisničkoj podršci (0800 9000/0800 9100) i odabirom broja 2 na glavnom izborniku.

Obje usluge imaju cilj olakšati korištenje usluga korisnicima na način koji njima odgovara, štedeći pritom njihovo vrijeme i u potpunosti se prilagođavajući njihovim željama  i potrebama.

Više informacija potražite na portalu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.