Povratak flip uređaja? Motorola otkriva novi RAZR

Fotografija članka: Povratak flip uređaja? Motorola otkriva novi RAZR

Koliko staro je prestaro?

Oglas

Sjećate li se Motorolinog kultnog flip mobitela? U 2007. godini je RAZR bio pravi hit. Prodavali su ga svi operateri, a i kod nas je ostvario značajan marketinški utjecaj. Toliko je bio popularan da nije prošlo dugo da bi se na tržištu pojavila i legendarna Motorola V3 “koja stane u svake traperice”.

No, stara priča ponovno dolazi u središte pažnje jer je Motorola pokazala novi video na kojemu se ponovno otkriva novi RAZR. Slogan je flip back to RAZR and get ready for the future. Nije riječ o nečem zagonetnom, naslov kaže sve.

Motorola je dakle odlučila ponovno pokrenuti RAZR seriju, ali još nije jasno hoće li to doista biti flip uređaj, odnosno preklopni smartfon. Dizajn RAZRa je za tadašnje vrijeme bio ispred svih, a najveći nedostatak je bila tipkovnica. Iako je izgledala moćno i lijepo, nije bila najs(p)retnija za dopisivanje.

Dakako, ovo može biti običan marketinški trik i obično ljepljenje RAZR loga na neki mid-range uređaj, ali mi smo uvijek optimistični. Uređaj koji je nekada plijenio poglede se vratio… bar se tako nadamo. Nadamo se naravno da se vraća i u novom ruhu.

Sve ćemo saznati 9. lipnja kada se održava Lenovo Tech World, a budite sigurni da ćemo prenijeti sve što je tamo rečeno.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.