Postanite beta testeri Google aplikacije

Fotografija članka: Postanite beta testeri Google aplikacije

Google aplikacija dolazi od sada i u beta izdanju za one koji vole isprobavati nove stvari

Oglas

Tko nije barem malo koristio da vidi kakve mu novosti dolaze uskoro na Android, propustio je dosta uzbuđenja. Iako Chrome beta ima skoro svako malo neke probleme s videozapisima dok Google pokušava optimizirati iskustvo do savršenstva, u isto vrijeme se sve to zaboravlja dok ste među prvima koji koristi nove geste.

Ista priča se sada događa i s koja dobiva svoju beta fazu. Pomognite developerima vidjeti kako funkcioniraju nove stvari, ali saznajte i vi neke novosti i mogućnosti preko Google Nowa.

Ja sam se prijavio na ovo iz razloga što je Google Now u trenutno zanimljivoj fazi svog životnog vijeka jer se otvara drugim aplikacijama. Bit će dosta rušenja i nepotrebnih notifikacija, ali u isto vrijeme će biti i mnogih korisnih novosti koje iščekujem.

Postupak je jednostavan. Odete na ovaj i potvrdite da želite biti tester. Nakon nekog vremena će doći ažuriranje za Google aplikaciju, a neki će morati pričekati i satima da im stigne obavijest.

Vidjeli ste koliko smo se u zadnje vrijeme raspisali o Google Now mogućnostima iz Google aplikacije pa vas pozivamo da nam svoje dojmove i zanimljive novosti svakako javite ili ovdje ili na fejs! :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.