Posluh božićna grebalica – ogrebite se za nove web i reseller hosting pakete!

Fotografija članka: Posluh božićna grebalica – ogrebite se za nove web i reseller hosting pakete!

Božić dolazi i u Posluh koji ga želi pokloniti i svojim sadašnjim i budućim korisnicima. Posluh božićna grebalica vam pruža priliku da se “ogrebete” za svoj popust! Do sada je ogrebano gotovo 100.000 popusta!

Oglas

Ako želite povoljno doći do novog hosting paketa i smjestiti svoje web stranice na pouzdane i brze servere u Hrvatskoj, nemojte čekati. Za ovaj Božić POSLuH je u dogovoru s Djedom Božićnjakom pripremio za vas pregršt božićnih popusta na shared web hosting i reseller hosting pakete u trajanju od najmanje godinu dana. Posluh božićna grebalica je pred vama – iskoristite priliku!

Posluh božićna grebalica nudi popuste u iznosu od 5, 10, 25, 50, 75, 100, 200 i 300 kuna, a možete joj pristupiti . Kako bi ostvarili pravo na popust, držeći pritisnutu lijevu tipku miša morate grebati, odnosno prelaziti pokazivačem miša preko polja označenog riječima „Sastruži ovdje“, sve dok se u istom polju ne prikaže iznos dobivenog popusta i jedinstveni promotivni kod.

Posluh božićna grebalica nije ograničena za “grebanje” – ako niste zadovoljni s iznosom popusta možete ponovno grebati grebalicu koliko god puta želite, sve dok ne dobijete popust u iznosu koji želite iskoristiti za narudžbu hosting paketa.

Ali pripazite, jedinstveni promotivni kod ima rok trajanja od samo 30 minuta, što znači da u tom roku morate ispuniti narudžbenicu kako biste ostvarili popust na koji se promotivni kod odnosi.

Skrećemo pozornost na to da se ova akcija, koja traje do 1. siječnja 2014. godine, može iskoristiti samo za narudžbu novih hosting paketa, a ne može se iskoristiti za produljenje već postojećih hosting paketa zakupljenih kod POSLuH-a. Novi hosting paket znači hosting paket na kojem neće biti smještena nijedna domena koja je u trenutku narudžbe smještena na nekom hosting paketu kod POSLuH-a.

Prije grebanja svakako pregledajte karakteristike naših web hosting i reseller hosting paketa, kako biste čim prije mogli iskoristiti promotivni kod. Uvjete ove akcije možete pogledati ovdje, a ako imate bilo kakvo pitanje naša podrška stoji vam na potpunom raspolaganju!

Posluh božićna grebalica ima još nešto plemenito u svom karakteru – ako Vam ne treba novi hosting paket podijelite link za akciju na Facebooku ili proslijedite ovu poruku i usrećite nekoga s božićnim popustom na hosting paket!

Posluh vam želi dobru zabavu i – za svoj popust! Dok smo pisali ovu vijest, ogrebano je gotovo 100.000 kuna popusta!

Racunalo.com preporučuje Posluh kao web hosting tvrtku. I naš portal Racunalo.com se nalazi na Posluhovim serverima koji su smješteni u Hrvatskoj, u Zagrebu.

Posluh božićna grebalica

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.