Poslovni monitor Hrvatskog Telekoma – tražilica za financijske podatke

Fotografija članka: Poslovni monitor Hrvatskog Telekoma – tražilica za financijske podatke

Kako nam kažu u HT-u, Poslovni monitor je namijenjen svim privatnim i poslovnim korisnicima (mali i srednji), a nudi pregled i provjeru sadržaja (financijski podaci, rejtingu) te druge poslovne podatke o aktivnim tvrtkama u Hrvatskoj i u regiji.

Oglas

Korištenjem Poslovnog monitora možete bolje donositi poslovne odluke. Stvar je jednostavna – u Poslovnom monitoru možete provjeriti “stanje” tvrtke s kojom eventualno želite započeti poslovnu suradnju, te samim tim smanjiti poslovne rizike.

No, usluga nije besplatna, trebate se , odnosno kupiti licencu. Primjerice, dnevna pretplata se jednokratno plaća 49 kuna, dok je godišnja licenca za poslovnu tražilicu 1.908 kuna (Hrvatska), odnosno 12.504 kuna (regija). I to je neusporedivo manje nego da uletite u poslovni odnos s nekim čije je poslovanje “u banani” :)

Hrvatski Telekom jedini na tržištu nudi dnevnu pretplatu za korištenje tražilica (što je ujedno novost na tržištu i mogućnost da se po svakoj licenci dnevno može pregledati 150 poslovnih subjekata

Poslovni monitor je alat za poslovne i privatne korisnike. Njegovim korištenjem poslovni korisnici mogu provjeriti poslovanje sadašnjih ili budućih poslovnih partnera ili konkurenata, doznati s kim su povezani, pratiti trendove poslovanja te tražiti odgovore na pitanja poput: ‘Kako tvrtka posluje? Ostvaruje li dobit? Je li moguća dugotrajna suradnja? Hoće li tvrtka platiti na vrijeme?’ itd. Privatni korisnici, pak, mogu provjeriti poslovne informacije pri zapošljavanju, pri kupovini određenih proizvoda ili usluga.

Portal se sastoji od Poslovnih tražilica Hrvatska (informacije o rukovodstvu određenih subjekata, o transakcijskim računima, rejting, stanje i trend poslovanja, financijski izvještaji-izvještaji za pet posljednjih godina, koeficijenti-informacije o likvidnosti, solventnosti…) te Regija (sastoji se od podatka za Hrvatsku, BiH, Srbiju te Sloveniju, a sadrži istu vrstu podataka kao i Poslovna tražilica Hrvatska).

Poslovne tražilice sastoje se od javno dostupnih podataka. Podaci se ažuriraju ovisno o vrsti, većina podataka ažurira se dnevno, dok se financijski podaci ažuriraju jednom godišnje. Razlika u odnosu na postojeće davatelje sličnih usluga su dnevna pretplata za korištenje tražilica, ujedno i novost na tržištu, godišnja pretplata plativa u 12 mjesečnih obroka te podaci za Regiju (Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovenija).

Hrvatski Telekom jedini na tržištu nudi dnevnu pretplatu za korištenje tražilica (što je ujedno novost na tržištu), godišnju pretplatu plativu u 12 mjesečnih obroka, podatke za regiju i mogućnost da se po svakoj licenci dnevno može pregledati 150 poslovnih subjekata.

Poslovni monitor nalazi se na .

Poslovni monitor Hrvatskog Telekoma

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.