Poslovne žene savjetuju: budite glasne i govorite o svojim uspjesima

Fotografija članka: Poslovne žene savjetuju: budite glasne i govorite o svojim uspjesima

Na Ladies of New Business konferenciji koja je jučer u Zagrebu okupila brojne žene, ali i muškarce iz svijeta IT-ja, razgovaralo se o tome kako se žene u poslu mogu i moraju izboriti za sebe i tražiti nagrade za svoje zasluge.

Oglas

Konferencija Ladies of New Business u organizaciji Netokracije  jučer je u Zagrebu okupila brojne sudionike i predavače kojima je zajednička tema bila kako osnažiti žene da uspijevaju u poslu i da se izbore za sebe.

U uvodnom razgovoru je Anđelka Stajher iz tvrtke Megatrend naglasila kako žene često imaju problem tražiti nešto za sebe, kao primjerice, povišicu, dok muškarci vrlo otvoreno govore o svojim potrebama i željama.

U panelu na temu “Kako aktivirati samu sebe (Ja)“ su uspješne poslovne žene, Nada Kaurin iz agencije ENTG, Ivana Blažoti iz Testera, Andrea Svilokos iz Konzuma, Ana Marija Petričević Liović iz tvrtke FOREO, Ana Gruden iz časopisa Zaposlena, ispričale svoja iskustva u ostvarivanju poslovnih želja te dale vrijedne savjete.

U panelu “Kako aktivirati svoj tim (Mi)“ osobne priče i razmišljanja podijelile su Nikolina Zečić iz Zagrebačke banke, Mirjana Glavak iz 24sata, Maja Šplajt iz Real grupe, Andrija Frinčić iz agencije Implementacija Snova i Nina Šindija iz Microsofta, te su zaključile kako su žene bolje mentorice i bolji vođe jer posjeduju veću emocionalnu inteligenciju od muškaraca i vole stvarati.

Nakon panela je nastavljeno druženje te je održan program mentoriranja Digitalni karanfili u kojem su sudionici konferencije u malim grupama imale priliku dobiti vrijedne poslovne savjete i smjernice od žena koje su ostvarile uspješne karijere ili pokrenule vlastite tvrtke. Projekt mentoriranja će trajati iduća tri mjeseca i kulminirati na idućem izdanju konferencije, u proljeće 2017. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.