Poslovna inteligencija postala novi SAP-ov partner za poslovnu analitiku i In-Memory Computinga

Fotografija članka: Poslovna inteligencija postala novi SAP-ov partner za poslovnu analitiku i In-Memory Computinga

Kada govorimo o SAP Business Analytics poslovnim rješenjima i SAP HANA platformi, kompanija SAP je dobila novog partnera, hrvatsku tvrtku Poslovna inteligencija.

Oglas

Kako saznajemo, Poslovna inteligencija će se fokusirati na Strategy Management i GRC (Governance Risk and Compliance), kao i na područje In-Memory Computinga koji uključuje SAP-ovu platformu SAP HANA.

Ugovor je za Poslovnu inteligencije potpisao predsjednik Uprave Dražen Oreščanin, a za SAP nova direktorica kompanije Sonja Popović. Potpisanim ugovorom tvrtka Poslovna inteligencija stječe prava i obvezu prodaje, implementacije i održavanja navedenog portfelja rješenja na području Republike Hrvatske.

Postignuti partnerski odnos korisnicima će omogućiti maksimalnu iskoristivost potencijala SAP-ovih poslovnih rješenja na području poslovne analitike i in-memory computinga korištenjem najboljih svjetskih praksi i iskustava. Predviđenim strateškim planom potpisnika ugovora korisnicima će se kroz inovativna poslovna rješenja omogućiti optimizacija i ubrzanje poslovnih procesa te povećanje broja poslovnih prilika uz učinkovitiju uporabu internih resursa.

Potpisivanjem partnerskog ugovora sa SAP-om tvrtka Poslovna inteligencija namjerava osnažiti svoju tržišnu poziciju stvaranjem nove dimenzije poslovanja čiji je primarni cilj postojećim i potencijalnim korisnicima pružiti cjelovitiji pogled na njihovo poslovanje i tržište, što je naglasio i Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave Poslovne inteligencije.

“Poslovna inteligencija već duže vrijeme svojim korisnicima u Švicarskoj i Austriji pruža usluge razvoja na SAP Business Objects BI platformi i u tom području imamo nekoliko vrsnih konzultanata. Sada je došlo vrijeme da napravimo i korak dalje kao SAP partneri u području analitičkih sustava. Naša zajednička procjena je da na hrvatskom tržištu već u ovom trenutku postoji potreba za Strategy Management, GRC i SAP HANA rješenjima, te vrhunskim uslugama implementacije u tom području, a u sljedećim godinama će ta potreba biti sve veća i veća.“

SAP Business Analytics portfelj sa posebnim naglaskom na Strategy Management i GRC osigurava korisnicima ostvarivanje poslovnih koristi, omogućavajući pravovremeno i kvalitetno odlučivanje uz dublji uvid u podatke, a time i bolje predviđanje budućih poslovnih događaja. Kako se alati i aplikacije mogu povezati na bilo koji sustav, odnosno izvor podataka, rješenja su relativno jednostavna za implementaciju, a osobito uporabu. Rješenja su dizajnirana na način koji tvrtkama omogućuju kvalitetnije procese odlučivanja, povećavaju vrijednosti za svoje kupce i stvaraju održivu konkurentsku prednost u realnom vremenu. Portfelj rješenja SAP Business Analytics i SAP HANA pokazali su se odgovarajućim za suvremene trendove, pri čemu će tvrtka Poslovna inteligencija kao partner za njihovu implementaciju imati snažnu ulogu u provedbi zajedničke poslovne strategije.

“Uvjereni smo kako ćemo ovim partnerstvom osigurati nove projekte u segmentu poslovne analitike. Uvođenjem specifičnih analitičkih i in-memory rješenja na hrvatsko tržište, SAP će u suradnji sa Poslovnom inteligencijom osigurati korisnicima implementaciju najmodernijih proizvoda i aplikacija”,  – izjavila je direktorica hrvatskog SAP-a Sonja Popović, s kojom smo nedavno imali i .

SAP i Poslovna inteligencija potpisali sporazum 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.